Coś więcej możecie powiedzieć jak to będzie wyglądać?
Nie skorzystałem ze szkolenia gdyż w tamtym okresie mnie nie było i teraz nic nie wiem

Będę wdzięczy za większy opis jak to ma wyglądać.
Mogę tylko zaproponować zrobienie jakiegoś excela, może da się zaimportować, bo wklepywanie tego ręcznie może być kłopotliwe.Knapa pisze: 15 cze 2023, 11:04 a co w wypadku gdy Gmina wydaje decyzje i liczymy ręcznie dodatki ( brak oprogramowania ) jak to ma wyglądać .....?
dzięki za info MadJackW tej ustawie na którą się powołują to o gromadzeniu danych jest rozdział 5a zaczyna się od art 27a ust. 1 Minister właściwy do spraw budownictwa, planowania i zagospodarowania przestrzennego oraz mieszkalnictwa prowadzi centralną ewidencję emisyjności budynków, zwaną dalej "ewidencją", oraz jest administratorem danych zgromadzonych w tej ewidencji.
nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwyNa moje oko, oni robią sobie wielką bazę danych aby wprowadzać nowe podatki, czy jak oni to nazywają "daniny" a przy okazji naliczać jakieś kary.
mnie właśnie też kierowniczka zgłosiłakamos90 pisze: 22 cze 2023, 8:48 Dziś dostałem maila z GUNB z ofertą szkolenia w systemie ZONE i jest niemal pewne, że od 1 sierpnia będziemy wprowadzać dodatki mieszkaniowe i energetyczne, ot fajny prezent urodzinowy mi sfundowali![]()