tak jak to jest w przepisach...jeden ten sam a interpretacji...

decyzje wydane od 18 września 2023 r.milena9204 pisze: 02 kwie 2024, 12:36 mam pytanie. od jakiego miesiąca wprowadzacie dodatki mieszkaniowe do zone?
dodatek mieszkaniowy w zone wprowadza się na adres...osoby się nie wpisuje...i myślę, że to będzie edycja chyba...bo adres juz jest więc nie wiem czy należy wprowadzić ten sam adres drugi raz...hmmmm...ale faktycznie ciekawe....Mikolaze pisze: 04 kwie 2024, 9:23 jesli jest kontynuacja wniosku to jak wprowadzacie nowo przyznany dodatek na ta sama osobe i ten sam adres ?
a jeszcze raz wprowadzić adres możesz? choć z drugiej strony trochę to będzie głupie...tyle razy adres będzie...może należy napisać do zoneMikolaze pisze: 04 kwie 2024, 9:48 własnie mam kontynuacje wniosku i probowalam przez edycje to tak jakby wprowadzic na ten sam adres nowe dane i poprzednie juz nigdzie nie widnieja
to chyba będzie oznaczało, że poprzedni dodatek zniknie a zastąpi go nowy...hmmm chyba, że oni u siebię mają wersję poprzedniąMikolaze pisze: 04 kwie 2024, 10:21 uzyskalam informacje, ze kontynuacje wniosku wprowadzamy poprzez edycje pierwotnego wpisu