szkolenie zone
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatek mieszkaniowy i dodatek energetyczny
- Kontakt:
Re: szkolenie zone
co wpisujecie w kwocie przyznanego świadczenia kwote miesieczna? a w dacie przyznanego świadczenia wpisujecie date od miesiąca jakiego przyznajecie? a w tabelce szczegolny cel?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
tyle razy było mówione....milena9204 pisze: 09 kwie 2024, 8:39 co wpisujecie w kwocie przyznanego świadczenia kwote miesieczna? a w dacie przyznanego świadczenia wpisujecie date od miesiąca jakiego przyznajecie? a w tabelce szczegolny cel?
kwotę z 6 miesięcy...data przyznanego świadczenia...dzień wydania decyzji....szczególny cel np mam okres przyznania dodatku od...do...i np ryczałt za brak co, ccw,gazu
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatek mieszkaniowy i dodatek energetyczny
- Kontakt:
wiele razy było mówione ale każdy pisał różnie więc dopytać chyba można po czasie, może ktos robi inaczej
-
- VIP
- Kontakt:
no tak...sorki...nie chciałam złośliwie by wyszłomilena9204 pisze: 09 kwie 2024, 8:54 wiele razy było mówione ale każdy pisał różnie więc dopytać chyba można po czasie, może ktos robi inaczej

ale racja...każdy robi na wyczucie

-
- Stażysta
- Zajmuję się: GK, DM, DE
- Kontakt:
Hej, jak wprowadzacie mieszkania w budynkach wielolokalowych? Dodajecie sam budynek bez numeru lokalu czy wraz z numerem ?
-
- VIP
- Kontakt:
w świadczeniach socjalnychmonstera pisze: 15 kwie 2024, 11:09 Hej, jak wprowadzacie mieszkania w budynkach wielolokalowych? Dodajecie sam budynek bez numeru lokalu czy wraz z numerem ?
wprowadzasz budynek...a właściwie większość juz jest wprowadzonych

szukasz adresu np ul. Mickiewicza 20
pojawi Ci sie adres wtedy na niego klikasz...uaktywnia się i jest mozliwość wprowadzenia nr lokalu, wpisujesz np 4 klikasz ptaszek i dalej...pojaw Ci się adres cały czyli mickiewicza 20 lokal 4
-
- Stażysta
- Zajmuję się: GK, DM, DE
- Kontakt:
BARDZO DZIĘKUJĘ ! Nie zauważyłam tej możliwości dodania lokalu:-) pisze: 15 kwie 2024, 12:08w świadczeniach socjalnychmonstera pisze: 15 kwie 2024, 11:09 Hej, jak wprowadzacie mieszkania w budynkach wielolokalowych? Dodajecie sam budynek bez numeru lokalu czy wraz z numerem ?
wprowadzasz budynek...a właściwie większość juz jest wprowadzonych![]()
szukasz adresu np ul. Mickiewicza 20
pojawi Ci sie adres wtedy na niego klikasz...uaktywnia się i jest mozliwość wprowadzenia nr lokalu, wpisujesz np 4 klikasz ptaszek i dalej...pojaw Ci się adres cały czyli mickiewicza 20 lokal 4

-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Czy jeśli jesteśmy OPS-em a jako organ udzielający świadczenia wyskakuje już urząd gminy to jest ok, czy powinniśmy wnioskować o jakąś zmianę czy coś....
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dm,de ,stypendia
- Kontakt:
podbijam mam podobne wątpliwości
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM, DE, ST, Dodatki grzewcze...
- Kontakt:
Jak mam adres ul. XXX 18-20-22 (to jest adres wspólnoty mieszkaniowej) to mam wprowadzić na nowo adres budynku? Bo przy takim adresie jak dodam nr lokalu 1 to nie będzie wiadomo która klatka. Czy w takim przypadku wprowadzacie budynek jeszcze raz?
Oprócz szkolenie zone - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
dochód z działalności na ryczałcie
listy wypłat
Podstawa prawna do ZUS
wydatki - zmiana liczby osób
wyprowadzka
Ciekawy Przypadek
zaległości
decyzja Cheops
Prośba o przeliczeni
Dochód z pozarolniczej działalności
prośba o sprawdzenie wyliczenia DM