Pan dostał dziś decyzję przyznającą SZO na babkę . Poszedł do KRUS i chcą go wyrejstrować i jego żonę bo są na wniosek (miał o tym mówione). Dzwoni do mnie i mówi że on nie chce tego SZo co od niego teraz przyjąć jakie oświadczenie???
ziemniaki i smietane od niego przyjmij debilu jak nie wiesz co masz zrobić - kolejny tuman bladego pojęcia nie ma na temat sposobu rozstrzygniecia elementarnej sprawy
dla mnie wystarczy oświadczenie że zrezygnował z opieki nad babką i tyle ale chyba mogę się dopytac przemiłe towarzystwo ?? co?!!! może weźmiesz pod uwagę że pewne sprawy ktoś robi pierwszy raz i jak mu się podpowie i upewni go to jest lżej??!!
Spokojnie kasiam. niektórzy nie mają za sobą innych pracowników, by móc przedyskutować ten temat.
Inni urodzili się pewnie alfą i omegą, tak jak tutaj wypowiadający się xyzz.
Zastanawia mnie tylko po co tu zagląda skoro jest taki kompetentny, czyżby nie było ciekawszych stron?
NIektórzy po prostu nie mają co robic w pracy...i buszują po necie np. obrażając innych. nie ma czym się przejmować i tym bardziej zwracać uwagę BEZCZELNOŚĆ NIEKTÓRYCH NIE ZNA GRANIC.