SZO - POMOCY WSZYSCY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 20 lut 2015, 13:10

Pan dostał dziś decyzję przyznającą SZO na babkę . Poszedł do KRUS i chcą go wyrejstrować i jego żonę bo są na wniosek (miał o tym mówione). Dzwoni do mnie i mówi że on nie chce tego SZo :) co od niego teraz przyjąć jakie oświadczenie???
kasiam.

Napisano: 20 lut 2015, 13:24

no pomoże ktoś???
kasiam.

Napisano: 20 lut 2015, 14:25

ziemniaki i smietane od niego przyjmij debilu jak nie wiesz co masz zrobić - kolejny tuman bladego pojęcia nie ma na temat sposobu rozstrzygniecia elementarnej sprawy
xyzz

Napisano: 20 lut 2015, 14:33

dla mnie wystarczy oświadczenie że zrezygnował z opieki nad babką i tyle ale chyba mogę się dopytac przemiłe towarzystwo ?? co?!!! może weźmiesz pod uwagę że pewne sprawy ktoś robi pierwszy raz i jak mu się podpowie i upewni go to jest lżej??!!
kasiam.

Napisano: 20 lut 2015, 14:49

Spokojnie kasiam. niektórzy nie mają za sobą innych pracowników, by móc przedyskutować ten temat.

Inni urodzili się pewnie alfą i omegą, tak jak tutaj wypowiadający się xyzz.
Zastanawia mnie tylko po co tu zagląda skoro jest taki kompetentny, czyżby nie było ciekawszych stron?
Gość :)

Napisano: 20 lut 2015, 15:36

oświadczenie że rezygnuje i jeszcze najlepiej jakby wyraził zgodę na zmianę decyzji ;)
madzix
Podinspektor
Od: 08 gru 2014, 13:14
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2015, 15:44

Tak jak madzix

NIektórzy po prostu nie mają co robic w pracy...i buszują po necie np. obrażając innych. nie ma czym się przejmować i tym bardziej zwracać uwagę BEZCZELNOŚĆ NIEKTÓRYCH NIE ZNA GRANIC.
tasia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x