szo, wnuczek i obowiązek alimentacyjny?
szo, wnuczek i obowiązek alimentacyjny?
mam takie pytanie, jesli na szo składa wnuczek czy musimy wykazać czemu dzieci osoby wymagajacej opieki nie sa w stanie tej opieki sprawować jako że na nich w pierwszej kolejności spoczywa obowiązek alimentacyjny czy po prostu wniosek wywiad potwierdzający opiekę i jesli wnuczek sie opiekuje to przyznać?
- kiki88
- Podinspektor
- Zajmuję się: SR/ŚW
- Kontakt:
Re: szo, wnuczek i obowiązek alimentacyjny?
ja mam przyznane na wnuczka bez koljenosci alimentacyjnej jestem świezo po kontroli i było ok
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja równieżkiki88 pisze:ja mam przyznane na wnuczka bez koljenosci alimentacyjnej jestem świezo po kontroli i było ok

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR, DM, DE, w zastępstwie 500+
- Kontakt:
Kto pierwszy ten lepszy-SZO też ta zasada obejmuje. A co do kontroli-czy sprawdzali również metryczki? Macie wszyscy je pouzupełniane?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nawet nie zapytali o metryczkimkaaaa pisze:Kto pierwszy ten lepszy-SZO też ta zasada obejmuje. A co do kontroli-czy sprawdzali również metryczki? Macie wszyscy je pouzupełniane?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz szo, wnuczek i obowiązek alimentacyjny? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Dwaj bracia
zasiłek rodzinny i dodatek do zasiłku z tytułu urodzenia się
szo- stwierdzenie nieważnośći decyzji
PRZEKAZ POCZTOWY OPLATA
Co zrobić?
świadczenie pielęgnacyjne - zmiana decyzji
ELMER i INNI !!!!!!!!!!!!!! PLIS
ZP nowe orzeczenie
niepełnosprawność
zasiłek pielęgnacyjny - pomocy
UPARTA SZTUKA
kogo do składu rodziny?