Michał Szpak z bardzo dobrą piosenką, doskonale zaprezentował się na Eurowizji. Gdyby nie głosy tzw. profesjonalnych jury z różnych telewizji Michał zdobyłby co najmniej trzecie miejsce. Niestety media w Europie są generalnie zawłaszczone przez lewactwo. Szpak zapłacił więc cenę za to, że politycy PO, PSL, Nowoczesnej i dziennikarze GW oczerniają i opluwają Polskę w Europie. To jest bardzo smutna konstatacja ale bardzo prawdziwa.
Należy być jednak wdzięcznym organizatorom Eurowizji, że w tym roku rozdzielili głosy zwykłych ludzi od tzw. profesjonalistów. Okazuje się, że zwykli obywatele odbierają nas zupełnie inaczej niż te wszystkie lewackie elity, napuszczane na nas przez naszych rodzimych lewaków. W głosowaniu publiczności Michał zajął bowiem należne, bardzo wysokie trzecie miejsce.
To, że różne lewackie Szulze i inne mutanty na nas pohukują nic nie znaczy. Zwykli obywatele we wszystkich krajach UE nie mają nic przeciwko nam. Tak więc odwagi i wytrwałości, bo wszelkie Szulce i to cale lewactwo przeminą.
Brawo dla Michała Szpaka. Możemy być naprawdę z niego dumni ale Polacy powinni zapamiętać, kto nam wyrządza największe szkody i przez kogo zachodnie instytucje i organizacje nas niszczą. Precz z tymi wszystkimi sz-KOD-nikami.
Szpak stracił przez PO
Re: Szpak stracił przez PO
Dla mnie jest oczywiste, że ocena Rosjanina obarczona była także postrzeganiem Rosji jako agresora, choć nie uważam aby akurat ta piosenka zasługiwała na więcej niż otrzymała. Gdyby Rosjanie nie napadli na Ukrainę i nie terroryzowali Łotwy, Litwy i Estonii to wszystkie kraje rosyjskojęzyczne na pewno zagłosowałyby na Rosję. Tak było wcześniej. I to jest chore w Eurowizji, że rzekomi profesjonaliści oceniają piosenkę nie ze względu na jej walory ale ze względu na kraj pochodzenia wykonawcy i ich sympatie.
Niestety donosy polskich lewaków i ciągłe opluwanie polskiego rządu w zachodnich lewackich mediach nie przysporzyły Michałowi sympatii, na którą bez wątpienia zasłużył poziomem artystycznym i profesjonalnym wykonaniem piosenki. Osobiście nie przepadam za jego imagiem i zniewieściałym sposobem bycia ale ważniejsze dla mnie jest to że ten chłopak ma prawdziwy, ogromny talent, który zasługuje na docenienie. Jestem moherem, a mohery doceniają prawdziwe wartości nawet u osób, z którymi do końca nie zgadzają się kulturowo czy ideologicznie. Tym różnimy się od lewaków, że potrafimy wznieść się nad małostkowość.
Niestety donosy polskich lewaków i ciągłe opluwanie polskiego rządu w zachodnich lewackich mediach nie przysporzyły Michałowi sympatii, na którą bez wątpienia zasłużył poziomem artystycznym i profesjonalnym wykonaniem piosenki. Osobiście nie przepadam za jego imagiem i zniewieściałym sposobem bycia ale ważniejsze dla mnie jest to że ten chłopak ma prawdziwy, ogromny talent, który zasługuje na docenienie. Jestem moherem, a mohery doceniają prawdziwe wartości nawet u osób, z którymi do końca nie zgadzają się kulturowo czy ideologicznie. Tym różnimy się od lewaków, że potrafimy wznieść się nad małostkowość.
no i wszystko wiadomo - szatani syn alibo i córka alibo synocórka alibo i córkosyn - jedno wiadomo szatani pomiot
https://muzyka.interia.pl/raporty/raport ... Id,2203869
https://muzyka.interia.pl/raporty/raport ... Id,2203869
Nikt nie zaprzeczy, że Szpak pokazał znak satanistów. Po co to zrobił? Jeśli ktoś prowokuje to musi się liczyć z reakcją. Nie wszystkim musi się to podobać!
Oprócz Szpak stracił przez PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
Lody
Przyznają że Putin mataczył
pracownik socjalny: jak wygląda taka praca?
Franek Szwajcarski ;)
Biedroń chwali 500+
Wieści z GW cios dla sz-KOD-ników
Przesłanie Prezydenta RP
Do kodorastów
List Prezydenta RP do Kobiet
Sowiecka V kolumna
dylematy etyczne pracownika socjalnego
Praca po studiach
Alimenty na żonę
Odpowiedź kibiców
precz z nimi !!!!!!!