szukam speca od zł za zł. co z wrześniem i pażdziernikiem
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA/KDR
- Kontakt:
szukam speca od zł za zł. co z wrześniem i pażdziernikiem
Przyznałam kobiecie w/w świadczenie w okresie zasiłkowym 2017/2018. dwoje dzieci, w tym jedno z prawem do zasiłku do sierpnia 2018 (ostania klasa). Dziś wchodzę w harmonogram wypłat ( program Top Team)żeby podejrzeć wypłatę na wrzesień a tam ów harmonogram kończy się na sierpniu właśnie.Żadnych świadczeń na wrzesień i październik. Czy zrobiłam błąd? Czy powinnam ręcznie dopisać świadczenia na wrzesień i październik? Chłopak ma prawo do zasiłku rozpoczęcia i dojazdu
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: szukam speca od zł za zł. co z wrześniem i pażdziernikie
na wrzesień i październik masz tylko jedno dziecko, mniejsza kwota przysługujących za ten okres świadczeń, jak od tego odejmiesz kwotę przekroczenia to pewnie wychodzi Ci mniej niż 20 zł lub na minusie. Nic nie dodawaj ręcznieKasiaT pisze:Przyznałam kobiecie w/w świadczenie w okresie zasiłkowym 2017/2018. dwoje dzieci, w tym jedno z prawem do zasiłku do sierpnia 2018 (ostania klasa). Dziś wchodzę w harmonogram wypłat ( program Top Team)żeby podejrzeć wypłatę na wrzesień a tam ów harmonogram kończy się na sierpniu właśnie.Żadnych świadczeń na wrzesień i październik. Czy zrobiłam błąd? Czy powinnam ręcznie dopisać świadczenia na wrzesień i październik? Chłopak ma prawo do zasiłku rozpoczęcia i dojazdu
Oprócz szukam speca od zł za zł. co z wrześniem i pażdziernikiem - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Szkoła niepubliczna placówka
Ulga na dziecko którą doliczacie ???
z pełnych kwot na zł za zł plus częściowe nienależnie pobran
jak liczyć powrót po urlopie wychowawczym w roku bazowym
alimenty na rzecz innych osób
czy musi wykazywać alimenty na dziecko ?
jak wyliczyć dochód z 2017r.
zasiłek pielęgnacyjny osoba umieszczona w DPS
dochód uzyskany dobrze rozmumiem?
podstawa prawna do szo może ktoś wstawić ?
dochód z zagranicy, jak przeliczyć - nie ma koordynacji
Pomocy - Ukrainka i wniosek złożony o kartę pobytu
sprawdzi mi ktoś czy dobrze zrobiłam w systemie
dochód z bycia członkiem rady spółki wodnej
podstawa prawna zas. pielęgnacyjny 2018
PODWÓJNAaaaaa ZMIANAaaaaaaaaaaa