szukamy dziewczynki do adopcji - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 25 sty 2013, 16:20

Witam :) mamy kwalifikacje na rodziców adopcyjnych -szukamy zdrowej dziewczynki do lat 4 . Może to nieodpowiednie miejsce aby pytać ale myślę ze na pewno nie zaszkodzi . Pozdrawiam
~megi

Napisano: 05 lut 2013, 12:04

I po co !! Żeby ją oddać po 2-3 latach?
~Mix

Napisano: 05 lut 2013, 20:22

Mix masz rewelacyjne podejście - gratulacje. Oby jak najmniej takich pracowników socjalnych i w OAO, robiące wszystko dla \"dobra dziecka\". Jak możesz coś takiego napisać nie znając ludzi?

~kassia

Napisano: 05 lut 2013, 21:57

Do \"megi\". To faktycznie nieodpowiednie miejsce. Kwalifikacją dzieci do przysposobienia zajmują się wyłącznie ośrodki adopcyjne i tylko za ich pośrednictwem może zostać dokonany dobór dziecka i rodziców przysposabiających. Aby to nastąpiło trzeba przejść przez procedurę kwalifikacyjną i szkolenie w takim ośrodku. A po uzyskaniu kwalifikacji na kandydatów na rodzinę adopcyjną cierpliwie czekać na sygnał z ośrodka, że jest dziecko, które ośrodek dla Was wskazuje. W takiej sytuacji jak Wasza jest wiele osób chcących adoptować małą dziewczynkę i dlatego czas oczekiwania może być długi. Prawda jest taka, że niewiele jest dzieci w tym wieku, zdrowych, a zwłaszcza dziewczynek, których sytuacja prawna pozwala na zakwalifikowanie do przysposobienia. Może rozważcie razem z ośrodkiem, który Was kwalifikował zmianę Waszych preferencji, np. na rodzeństwo lub dziecko w innym wieku. Powodzenia w legalnej drodze ku adopcji.
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2013, 22:44

DO KASSIA -A skąd wiesz durna babo że ja socjalnym jestem!!!
~Mix

Napisano: 05 lut 2013, 23:09

Uuuu jakie oburzenie, nie wiem tak tylko napisałam. Musiało zaboleć.
~kassia

Napisano: 05 lut 2013, 23:11

wiecie co - zamiast komuś pomóc - potraficie zniesmaczyć . Jeżeli ktoś nie siedzi w temacie dd, rz , adopcjach - skąd może cokolwiek wiedzieć - a jeśli nie wie- pyta !!! - a wy co co ?????????? - fajna odpowiedź. Miła!!
~maria

Napisano: 06 lut 2013, 0:27

A kto powiedział że ma być miło HA HA HA HA
i tak jarek jest najlepszy!!!
~Mix

Napisano: 06 lut 2013, 1:11

Z mojej strony to była prowokacja i udało się.
Mix - brawo pokazałaś swoje prawdziwe oblicze.
~kassia

Napisano: 06 lut 2013, 11:41

Poziom intelektulany zerowy Kassio ale nie przejmuj się tacy jak ty też muszą żyć.
~Mix

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x