Szulc-efekt - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 12 maja 2014, 10:33

Czy otrzymujecie groźnie brzmiące, najeżone artykułami i paragrafami pisma od spółki Szulc-efekt? O co tu chodzi?
yola

Napisano: 12 maja 2014, 12:54

o ile dobrze rozumiem domagają się informacji o miejskich i gminnych komisjach rozwiązywania problemów alkoholowych. chyba pomylili adres
madzia11

Napisano: 12 maja 2014, 16:37

A jaki interes ma prywatna firma, żeby pytać o gkrpa? O co tu chodzi? Czy oni sprzedają jakieś oprogramowanie? Z tego co znalazłem w Internecie, to informowali wójta jednej z gmin, że z ich serwera wyciekły czy zniknęły jakieś dane osobowe i że zawiadomili już policję. Z jednej strony straszą jakimiś artykułami a z drugiej sami nie potrafią zadbać o bezpieczeństwo swojego serwera. I do tego nie potrafią nawet ustalić, że gkrpa to nie ops.
yola

Napisano: 13 maja 2014, 9:34

Czy podaliście im te informacje? Według mnie coś tu chyba jest nie tak. Mój szef przekazał to do mnie bo chyba sam tego nie rozumie.
ewka73

Napisano: 13 maja 2014, 9:47

nie wiem czy dobrze zrobiłam ale przekazałam ten wniosek dalej do komisji rozwiązywania problemów alkoholowych
madzia11

Napisano: 13 maja 2014, 12:07

mi tez przekazano jako do gminnej komisji i ani osrodek ani komisja nie wiemy co z tym zrobić mamy obay co do podania tych informacji
izka 1973

Napisano: 13 maja 2014, 12:32

ale czego się obawiacie?
madzia11

Napisano: 13 maja 2014, 18:47

Do naszego szefa zadzwonił koleś niby potwierdzić dane typu adres, działy, nazwiska kierownika, gównej księgowej, telefony, maila.....
Po czym na końcu dorzucił, że za uaktualnienie danych gdzieś tam na jakimś portalu czy książce tele. wyślą nam rachunek na 250 zł ( cena promocyjna w dodatku ).

Nie wiem czy ten szulc-efekt to coś podobnego, może teraz krzywdzę tę firme ale uważajcie
migdał

Napisano: 14 maja 2014, 9:26

Czy ktos juz odpisał na to pismo?
jolka2

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x