Szulc-efekt - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 14 maja 2014, 9:34

też dostałam. nie zamierzałam nic z tym robić, nie wiem, czy słusznie.
blue

Napisano: 14 maja 2014, 10:26

My tez otrzymaliśmy. Niby taki mądry ten Szulc, a wpakował nam zadanie realizowane przez gminę i żada z ops informacji o zadaniu, które nie lezy w naszym statucie i budżecie. U nas zajął sie tym sekratraz gminy. Ma niby udzielić informacji, ponieważ można sie obawiać, że ta firma szulc-efekt może wystapic do sądu o bezczynność.
Mrówka

Napisano: 14 maja 2014, 10:27

moja gmina jest zasypywana prośbami o informacje od tego Pana. Ktoś- kiedyś przegapił i na czas nie odpowiedział ......sprawa znalazła się sądzie
melka

Napisano: 14 maja 2014, 15:36

Jak wynika z informacji z linku. pan Szulc jest szefem firmy, która obsługuje witryny internetowe i jego celem jest "zachęcenie" ops-ów i gkrpa do korzystania z jego usług. Wygląda to na drobny szantaż i uważam, że tą sprawą powinien ktoś zająć się. Niezbyt ładnie to wygląda.
yola

Napisano: 15 maja 2014, 11:40

no i co robicie z tym wnioskiem?
madzia11

Napisano: 15 maja 2014, 13:17

Poczytalem w necie. Lepiej odpowiedzcie ( cokolwiek ) wyślą na was skargę do sko - na bezczynność.
To jest traktowane jako wniosek petenta a to wszak najwazniejsze.

Niezla lipa z tym. Śmierdzi na kilometr.
migdał

Napisano: 15 maja 2014, 14:00

U nas sekretariat przekazał to do OPS a że tego nie prowadzimy to odpowiedzieliśmy iż nie możemy im tego podać gdyz nie jest to naszym zadaniem i że GKRPA jest w zadaniach gminy.
isa74

Napisano: 09 lut 2015, 9:14

Zgłaszajcie to, koleś wykorzuystuje luki prawne i zasypuje kraj swoimi wypocinami pseudoprawniczymi, a tak naprawdę wciska swoje usługi. Albo ma plery jak Antarktyda albo to spryciarz jakich mało. O dobro publiczne nie dba, raczej o swoją kieszeń. Zobaczcie jakie ma ceny za usługi. Trzeba go jakoś skontrować.
to zwyrole

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x