TRAGEDIA !! Malzenstwo troje dzieci ,wszystkie z orzeczeniem o niepelnosprawności 14 ha przeliczeniowych Mąz -mlody chlopak umiera tydzień temu Przekroczenie , kobitka odda 7 ha w dzierżawę ale to nie utrata dochodu , zresztą jeszcze nie ma umowy ,kobitka nie ma z czego żyć -tragedia w mopsie tez nie moga nic przyznać bo hektary Pogubiłam się Wiem że teraz musze zasiłki rodz wstrzymać ale czy od XI moge uznać te ha ktorepojdą w dzierżawę jako utracone ? Wiecie ja to wszystko wiem ale tak mnie wzruszyła ta historia że balam się kobitce cokolwiek mowić No i dojdzie jej 800 zł renty Czy moge utracić te ha w dzierzawie od XI i tylko dochod z dzierżawy przyjąć???
tzn a z orzeczeń na śp się nie łapie ?
no ja nie liczę ha jak ktoś oddaje w dzierżawę tylko ze względu na otrzymanie renty z krus w innych sytuacjach liczę gospodarstwo
a pomoc społeczna nie może dać celowego specjalnego ???
przecież może przyznać taką pomoc do czasu jak z krus otrzyma rente
asia dzieki bardzo ale ja odliczylam ha /wlasciwie raz mi sie i to bardzo dawnoi temu zdarzylo bo wydzierżawili na 10 lat/ Na pewno nie moge odjąć tej dzierżawy ? ma 14 ha przeliczeniowych Nigdy nie będzie miala prawa do św rodz Biedna...
Dzieki że mi pomagacie To jest trochę głupie Nie bardzo znam się na św piel Robi je koleżanka Jest teraz na urlopie Widze że dziecioaczki maja orzeczenia że 7 i 8 nie wymaga nie wiem czy jeszcze sie na to patrzy A ziemia jest chyba ich oboje choć na nakazie On figuruje dzieki za słowa prosze pomozcie mi To znaczy mam czas do końca sierpnia w tym czasie koleżanka wroci Ale mi żal tej kobitki
dzieki autor Nie moge utracić tej ziemi
Chcialabym zaznaczyć że nie bardzo znam się naśw rodz Mam F aliment i Dod mieszkaniowe Tak sobie weszlam bo cho l e rnie żal mi babki