Tak radzi Kidawa - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 16 sie 2015, 22:31

teraz mądralo twoje propozycje, bo nie masz z tym problemu, tak piszesz, po wski obrońco
...

Napisano: 16 sie 2015, 22:44

jw. :) nie mam z tym problemu, nie traktuję sprawy osobiście i zapewne gdyby kobitka się do mnie zgłosiła, zrobię wszystko na co pozwala nasz system pomocy, aby jej porządnie pomóc
życia za nią nie przeżyję, problemów wszystkich nie rozwiążę, reaguję najlepiej jak potrafię w sytuacjach, na które mam wpływ
i nie kieruję się sympatiami politycznymi w pracy
Tyle. Miłych snów życzę :)
i..

Napisano: 17 sie 2015, 0:39

Jak pomagać profesjonalnie? Chyba dobrze zrobiła Pani Kidawa, kierując tę sprawę do struktur profesjonalnych pomagaczy z publicznych i pozarządowych instytucji/organizacji pomocowych. Intencją autora/autorki tego wpisu/tematu jest chyba oczekiwanie indywidualnego wsparcia finansowego ze strony Pani Marszałek Sejmu?
refleksja

Napisano: 17 sie 2015, 13:06

A gdzie miała ją wysłać? Teraz ruch pomocy społecznej która powinna zacząć od aktywizowania. Zasiłek nie może być jedyną formą wsparcia ponieważ uczy cwaniactwa i lenistwa.
Ares30

Napisano: 17 sie 2015, 13:09

Gdzie nie zajrzę tam przygłupi Ares30. Czy on pracy nie ma? :D :lol:
Ola12

Napisano: 17 sie 2015, 13:14

A CO Z TATA?

Napisano: 17 sie 2015, 13:28

To wyjaśni łopieka bezpieka. Kidawa wskazała dobry kierunek:)
Ares30

Napisano: 19 sie 2015, 9:23

Dlaczego nikt się nie zapyta Tej Pani kto jest tatusiem Tych dzieci bo chyba bocian ich jej nie przyniósł.
W pierwszej kolejności powinny być alimenty a dopiero pomoc społeczna czy świadczenia rodzinne !
pawel.w

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x