Tak się tworzy legenda - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 22 maja 2013, 10:19

Nagonka na \"legendę\" trwa. \"Legenda\" mogła wszystko pieprzyć i wszystko uchodziło jej bezkarnie aż do czasu wypowiedzi o ostatnich ławkach. Na pierwszy rzut poszły kontrakty na prelekcje. Widać albo to było mało skuteczne albo nie będzie żadnej litości dla \"legendy\", bo obecnie jesteśmy świadkami drugiego rzutu.
Do ataku przystąpiła pierwsza młotkowa III RP. Przyłożyła i wycofała się do nory. \"Legenda\" dała się podpuścić i mamy aferę na cztery fajery.
Młotkowa to jest taka ciekawa postać co to chcąc się odchudzić poddała się zabiegowi odsysania tłuszczu. Nasi zdolni lekarze zamiast odessać tłuszcz wyssali jej mózg. Po czym młotkowa weszła na wagę i strasznie ucieszyła się, bo jej waga spadła o parę kilo. O tyle, ile ważył jej mózg. Ale ona się cieszy, bo przecież waży mniej, czyli odchudziła się.
Salon, który stworzył \"legendę\" teraz tworzy nową. Z niebytu więc wyciągnął młotkową i dmucha ja na gwiazdę. Nikt nigdy wcześniej o młotkowej nie słyszał a ona już jest gotowa by zostać nową \"legendą\".
Można było wmówić czterdziesto milionowemu narodowi jedną \"legendę\" można podmienić ją na młotkową. Oj biedny ten nasz naród, oj biedny. A dlaczego biedny? Bo głupi!
~samba

Napisano: 22 maja 2013, 10:23

kim jesteś młocie, że ubliżasz innych!!!
~chamstwo

Napisano: 22 maja 2013, 10:28

,,że ubliżasz INNYM \" nie innych - albo to jakaś nowa mowa
~oj binatybidna

Napisano: 22 maja 2013, 11:18

...młot
~następny...

Napisano: 23 maja 2013, 10:32

Naprawdę nie rozumiem co was tak bardzo zdenerwowało w mojej notce political fiction? Czyżbyście dostrzegli jakieś powiązania z rzeczywistością?
~samba

Napisano: 23 maja 2013, 10:47

następny - z przykrością stwierdzam że jesteś tylko młotkiem ale pracuj pracuj a niedługo będziesz też młotem hahaha
~oj bidnatybidna

Napisano: 23 maja 2013, 10:53

tak jak ja
~oj bidnatybidna

Napisano: 23 maja 2013, 11:02

i ja - o jaki ja jestem młotek eh co widać w moich de.bilnych wypowiedziach. wybaczcie mi ehhhh
~Adam

Napisano: 23 maja 2013, 11:50

młotek - chciałbyś tu same młoty oprócz np. dzibar i Łukaszka
~ojtamojtam

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x