TAK SZCZERZE O DODATKACH ZA PRACE W SW

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Jola123

Re: TAK SZCZERZE O DODATKACH ZA PRACE W SW

Post autor: Jola123 »

kasia 22 -
Kasiu wyżej nie napisałam 650 wniosków tylko 650 świadczeń ( czyli dzieci uprawnionych) to około 350 wniosków.
Pierwsze 2 dni (piątek i poniedziałek) wnioski przyjmowałyśmy obie i nic poza tym nie było można zrobić. Kolejne dni nie było już kolejek to 1 wprowadzała wnioski a druga przyjmowała. Podzieliłyśmy pracę tak żeby każda mogła skupić się na swoim zadaniu.
Jesteśmy ze starej kadry, pracujemy razem już ponad 10 lat, dobrze idzie nam ta współpraca. Nigdy nie zostałyśmy po pracy ...
Obecnie wszystko obrobione na bieżąco. Bez rozpatrzenia pozostało z 15 wniosków, które wysłałyśmy do ROPS.
Gorzej będzie w sierpniu - wrześniu 2017r. kiedy nałoży się ŚW, ŚR, FA i bieżące sprawy DM, KDR i inne. Ale kto wie czy ŚW dalej będzie...
Pozdrawiam zapracowanych
Alisska

Post autor: Alisska »

U mnie też wniosków sw 250, jestem sama w sr i fa - wszystkie rozpatrzone i spokój :)
Gość

Post autor: Gość »

212 :x
ODPOWIEDZ