termin rozliczenia.

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
kaska1122

termin rozliczenia.

Post autor: kaska1122 »

witam
mam pytanie jaki termin wpisujecie na decyzji jezeli chodzi o termin skladania faktur chodzi mi o stypendia za okres styczen czerwiec?
drugie pytanie czy osoby konczace liceum maja uprawnienia do stypendium do czerwca/ znacie interpretacje na ten temat?
dziekuje
ola2

Re: termin rozliczenia.

Post autor: ola2 »

ja daję termin do 10 lipca jeżeli przyniosą rachunki wcześniej to wypłata tez wcześniej, jeżeli nie to wypłata lipiec-sierpień. Rok szkolny trwa do 31-08-2014r. dotyczy się to tez uczniów klas maturalnych
kaska1122

Post autor: kaska1122 »

ktoś sie jeszcze wypowie na ten temat?
xyz@

Post autor: xyz@ »

ja w decyzji dałam termin rozliczenia do 30 czerwca
a do 31 lipca będzie wypłata

osoby, które kończą liceum mają u mnie stypendium do czerwca
xezon

Post autor: xezon »

faktury do końca maja, wypłata jak zawsze do końca czerwca
kasiaaa

Post autor: kasiaaa »

ja robię tak: w decyzji nie piszę o terminie składania faktur tylko o terminie wypłaty i tez pisze, że wypłata nastąpi w miesiącu np. czerwcu...nie piszę konkretnej daty (być może robię źle). O terminie składania faktur informuję ludzi telefonicznie. Termin składania faktur daję zawsze 2 ostatnie tygodnie maja i po kolejnych 2 tygodniach jest wypłata...czyli w połowie czerwca. Jeżeli ktoś nie odbiera telefonu albo nie przynosi faktur to wysyłam listem poleconym decyzje z informacją do kiedy mają donieść faktury!!!jeżeli ktoś się spóźni to robię dodatkową listę wypłat w terminie późniejszym...
xyz@

Post autor: xyz@ »

chciałam zrobić wypłatę do końca maja,ale moja pani prawnik się nie zgodziła
rodzice mogą robić jeszcze zakupy w czerwcu, mogą płacić za wycieczki, mogą chcieć przedłożyć bilet miesięczny za czerwiec
ODPOWIEDZ