Termin wypłaty do 2 grudnia

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
Honoratka
Stażysta
Zajmuję się: świadczenia wychowawcze
Kontakt:

Re: Termin wypłaty do 2 grudnia

Post autor: Honoratka »

leżą sterty papierów: tu osłonowy, tu węglowy a tu KDR - którą stertę ruszyć najpierw? jak wszystkie na JUŻ!!!
Agg23
Stażysta
Zajmuję się: SW
Kontakt:

Post autor: Agg23 »

Honoratka pisze: 23 lis 2022, 19:08 Nie ty jedna Agg23, u mnie jeszcze oprócz klientów na węglowy (nie kończąca się opowieść!!!!) to popularne stały się Karty Dużej Rodziny, codziennie pełno wniosków i niecierpliwych klientów, bo karta jest im potrzebna na już!!!
Oj temat KDR też niestety znam :D gmina dośc mała, więc nie ma ich tak jak po miastach, ale dla porównania to w ostatnich tygodniach mam więcej wniosków niż przez poprzednie lata przez cały rok. Wszyscy składają, żeby mieć wyższy limit na prąd. Tego akurat nie śledzę wiec nie wiem czy się wycofali z tych limitów czy dalej mają być.
Ale tak sobie ojojam czasem, że tu osłonowy, tu węglowy, tu jeszcze inne źródła, a w międzyczasie Karty. Choć tyle, że przy dopłacie do węgla już nikt u nas nie składa wniosków o czyste powietrze.
janka091
Stażysta
Zajmuję się: ŚW, ŚR, DO, DW, GAZ, DE, DDGD, BE
Kontakt:

Post autor: janka091 »

Mamy ostateczny termin na wypłatę osłonówki do 2 grudnia i zamykają kasę?
Mamy ponad tysiąc wniosków do rozpatrzenia i nie widzę tego, żeby to było ogarnięte w tydzień.
ODPOWIEDZ