terminalne mobilne ?? - Oprogramowanie

Strona 3 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 08 lis 2013, 11:37

Drugi Tomku - może się podpiszesz inaczej - bo ludzie będą nas mylić, a może niekoniecznie chcesz być kojarzony ze mną. pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 08 lis 2013, 12:53

Odpowiedzialność za powierzony sprzęt ponosić będzie OPS. Zgodnie z zapisami umowy użyczenia wymagane jest ubezpieczenie przez OPS przekazanych terminali
~zxc

Napisano: 08 lis 2013, 14:18

Podejrzewam, że terminal, jak każdy inny sprzęt w naszym OPS\'ie jest objęty polisą, którą co roku (?) zawieramy z ubezpieczycielem aczkolwiek w w/w polisę nie \"wgryzałem się\"...
Co do loginów i haseł do OTM czy do Admina na Linuksa - można gdybać, że przyślą z MPiPS...
~Tomek2

Napisano: 08 lis 2013, 16:39

Dzięki Tomku, pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 12 lis 2013, 14:23

Tomku, mam jeszcze takie pytanie: czy na tych terminalach będzie zainstalowane to samo oprogramowanie, na którym teraz pracujemy? Dodam, że my nie pracujemy w Pomoście.
~kasia

Napisano: 12 lis 2013, 14:35

Nie. To jest osobne oprogramowanie, przygotowane przez Wykonawcę Empatii, niezależne od systemów które są używane w ośrodkach pomocy społecznej.
~Tomek

Napisano: 12 lis 2013, 14:43

Teraz wszystko jasne. Serdeczne dzięki.
~kasia

Napisano: 14 lis 2013, 11:00

Proszę o informacje, czy w tych terminalach jest zainstalowany program antywirusowy i pakiet office czy mamy ten zakup sami sfinansować? Muszę to wiedzieć, bo kończą się nam pieniądze na takie cele na ten rok.
~ja

Napisano: 14 lis 2013, 11:36

Na terminalu niczego nie instalujesz. Ma tam być tylko oprogramowanie do przeprowadzania wywiadów i nic więcej.
~Tomek

Napisano: 14 lis 2013, 11:51

Ok. Dziękuję!
~ja

Strona 3 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x