terminalne mobilne ?? - Oprogramowanie

Strona 4 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 14 lis 2013, 15:41

do ~ja:

tak na marginesie, pakiet Office jest za darmo. Open/Libre Office.

~Tomek2

Napisano: 16 lis 2013, 0:07

Bardzo proszę o wypowiedzi jak w/w urządzenia sprawdzają się w terenie :)
~jaga

Napisano: 17 lis 2013, 13:53

Z odblokowaniem to \"śliska\" sprawa, nie wiem jakie są zapisy umowy, bo nie widziałem. To już lepiej zrobić drugą partycję na dysku albo na nośniku SD i postawić \"normalny\" system operacyjny bez ograniczeń. ;-)
~nom

Napisano: 18 lis 2013, 18:58

Pytanie tylko: po co coś odblokowywać? - żeby po 2 tygodniach wszystko stawiać od nowa, bo się zachciało pracownikowi coś tam pogmerać w systemie albo pozwiedzać strony www nie te co trzeba?

(...) u mnie na razie terminale sprawdzają się w terenie szafy - załadowałem akumulatory i czekam na kolejne ruchy ze strony ministerstwa, czyli hasło i login do admina i jakieś info nt. szkoleń czy cóś...
~Tomek2

Napisano: 26 lis 2013, 12:54

Terminale trzeba ubezpieczyć, ale od kiedy?
~DK

Napisano: 26 lis 2013, 13:18

ja na razie nie ubezpieczam bo nie wiem jaka jest ich wartosc. jak przyjdzie umowa z MPiPS to będzie wpisane
~m

Napisano: 26 lis 2013, 16:49

faktycznie w przesłanej nam dziś Umowie do wypełnienia i podpisania w § 1 ust. 2 wartość początkowa jednostki sprzętowej to na razie wykropkowane pole. Trzeba odesłać i czekać aż umowa wróci podpisana i uzupełniona przez MPiPS.
Pozdrawiam
~DK

Napisano: 20 gru 2013, 10:19

Czy pracujecie już na terminalach? Czy czekacie na zwrot umowy
~yoyo

Napisano: 24 sty 2014, 15:13

Info z ministerstwa:

w lutym mają być umowy odsyłane, jeśli chodzi o hasła i inne sprawy techniczne - będziemy musieli się kontaktować już do Urzędów Wojewódzkich (administratorów). I jeszcze wartość jednego terminala: 1469,28zł (to do ubezpieczenia)

pozdro
~Tomek2

Napisano: 22 lip 2014, 9:54

jakie jest hasło do konta Pracownika/Administratora w Ubuntu na tym terminalu?
marcin435

Strona 4 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x