to jest Gość
to jest Gość
przez duże \"G\"
sam się zrzekł immunitetu, a nie czekał, jak jakieś ciołki z sld, psl czy platformy.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw ... omosc.html
Człowiek ma poczucie wartości i przekonanie co do uczciwości i nie leci na łatwiznę, żeby go klub w parlamencie wybronił, albo szuka większości, żeby do uchylenia nie doszło.
To jest klasa!
sam się zrzekł immunitetu, a nie czekał, jak jakieś ciołki z sld, psl czy platformy.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw ... omosc.html
Człowiek ma poczucie wartości i przekonanie co do uczciwości i nie leci na łatwiznę, żeby go klub w parlamencie wybronił, albo szuka większości, żeby do uchylenia nie doszło.
To jest klasa!
Re: to jest Gość
Jak myślicie, do czego mogą być zdolni ludzie, którym tak mocno zależy na wyeliminowaniu Kaczyńskiego z polityki? To jest jak obsesja. Powtarzają, jak kiedyś Lepper, że \"Balcerowicz musi odejść\".
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tak - macie rację TO JEST GOŚĆ, ubiegłeś mnie Łukasz bo właśnie zamierzałam zrobić wklejkę z tym linkiem - też jestem pozytywnie nastawiona do takiego zachowania jakie zaprezentował Jarosław Kaczyński ( obawiam sie tylko aby wcześniej Go nie wykończyli tymi wiecznymi oskarżeniami bo ileż człowiek może wytrzymać - uważam, ze jak się ma do czynienia z dobrem to należy je pielegnować i umieć rozpoznawać )
Dzidka
szkoda gadać o tych, którzy to prowokują czy podsycają. Bynajmniej nie wszystko w J. Kaczyńskim jest świetne, ale wielu rzeczy można się od niego uczyć. Tusk mógłby się uczyć zwłaszcza. Tylko czy by pojął?
i jeszcze stado baranów medialnych uwłacza człowiekowi nazywając Go pieniaczem, czy strasząc takim Jego obrazem ogłupioną część społeczeństwa.
dzibar
dobro, o którym piszesz ma wymiar obiektywny. platforma tego nie pojmuje i nie rozumuje w takich kategoriach. Dla nich dobro, to \"moje dobro\".
dobro, o którym piszesz ma wymiar obiektywny. platforma tego nie pojmuje i nie rozumuje w takich kategoriach. Dla nich dobro, to \"moje dobro\".
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~ Pablo obawiam się, że już sporo nam pokazali i dlatego wolałabym uniknąć jakichkolwiek powtórek - dlatego ryzykować nie bedę. Dla mnie to po prostu ludzie bez zasad i nieobliczalni, zyjacy z dnia na dzień, egoiści
Dzidka
jeśli naprawdę w to wierzycie, co piszecie, to jesteście bardzo naiwni. przecież to czysta gra polityczna, a nie postępowanie w imię jakichś tam wielkich zasad honoru.
policzył sobie z kolegami, że w głosowaniu i tak by stracił immunitet, więc struga bohatera i człowieka honoru (czy on wie co to w ogóle znaczy?) i łaskawie sam się zrzeka. śmiechu warte! ale ciemny lud wszystko kupi.
mimo wszystko zaoszczędzi czasu innym posłom, bo głosowanie się nie odbędzie.
tyle na ten temat, zaślepieni naiwniacy.
policzył sobie z kolegami, że w głosowaniu i tak by stracił immunitet, więc struga bohatera i człowieka honoru (czy on wie co to w ogóle znaczy?) i łaskawie sam się zrzeka. śmiechu warte! ale ciemny lud wszystko kupi.
mimo wszystko zaoszczędzi czasu innym posłom, bo głosowanie się nie odbędzie.
tyle na ten temat, zaślepieni naiwniacy.
Oprócz to jest Gość - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dar Obecności
surowa ocena premiera?
Od dziś ja też robię wklejki
Trochę świeżej poezji
Wolontariusze poszukiwani
prosze o pomoc
chyba \"rząd\" nie może przeżyć takich wyników
czekam na podobny tekst w naszej prasie, dot. rządu w Polsce
NĘKANIE
Apel do mediów
Ze szczególna dedykacją
Potrzebuję pomocy finansowej
Nie ma BOLKA zdaniem Sądu
gdzie ci durnie, którzy tak zachwalali rząd po-psl?
Tajemnicza sprawa
szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :)