............... - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 11 gru 2013, 14:59

ma ktoś decyzję o odmowie umorzenia nienależnie pobranego świadczenia z FA dla wierzycielki
~kaska

Napisano: 11 gru 2013, 15:03

proszę niech mi ktoś wyśle wzór
~kaska

Napisano: 11 gru 2013, 15:07

jesteś urzędnikiem poradzisz sobie...po to w sumie jestes
~Jagoda

Napisano: 11 gru 2013, 15:12

Jagoda dziękuję za pomoc, jak będziesz potrzebowała pomocy daj znać ja chętnie ci pomogę
~kaska

Napisano: 11 gru 2013, 15:14

wiesz między pomocą a odwaleniem za kogos roboty jest diametralna różnica
~Jagoda

Napisano: 11 gru 2013, 15:23

nie wiedziałam że wzór decyzji to odwalenie za kogoś roboty. Na tym forum wiele osób pomaga właśnie w ten sposób i nie pisze, że odwala za kogoś robotę, zresztą jeżeli nie chciałaś mi pomóc nie musiałaś być taka nieprzyjemna, i nic odpisywać. Pozdrawiam Cię ale nie myśl że złośliwie szczerze.
~kaska

Napisano: 11 gru 2013, 15:24

wpisz w google centralna baza wyroków sądów administracyjnych. Następnie znajdź sobie parę wyroków w tym zakresie, zrób wytnij wklej będziesz miała uzasadnienie. Z podstawami dasz sobie radę. Jak będziesz miała problem to napisz do Jagody, ona ci poda swój nr konta, ty prześlesz jej swoją część wypłaty, ona ci prześle podstawę.
Zaznaczam, że ja jestem droższy.
~Elmer

Napisano: 11 gru 2013, 15:26

przykro mi ale nie posiadam akurat dla wierzyciela ale pomogła bym gdybym miała a Jagodzie już podziękujemy za uczynność
~dota

Napisano: 11 gru 2013, 15:27

wydaje mi się że mnie nie stać z moim wynagrodzeniem, ale dzięki Elmer skorzystam z Twojej rady.
~kaska

Napisano: 11 gru 2013, 15:29

Dota dziękuję za Twój wpis.
~kaska

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem