tt pomoc czy sygnity - co wybrać
-
- Stażysta
- Zajmuję się: aaa
- Kontakt:
tt pomoc czy sygnity - co wybrać
stoimy przed wyborem programów tt pomoc czy sygnity. Może ktoś doradzi który wybrać. będę bardzo wdzięczna. Obie strony zachwalalają programy a mnie bardziej interesuje opinia samych użytkowników
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
Re: tt pomoc czy sygnity - co wybrać
Nie znam TT, więc mogę polecić tylko Sygnity.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o sam pomost, to jak najbardziej mogę polecić, ekipa systemu Pomost STD zawsze wychodzi na przeciwko potrzebom i wymaganiom urzędów które z niego korzystają.
Aplikacja przejrzysta, łatwa w obsłudze i konfiguracji, świadczy o tym również ilość jednostek, która wybrała ich oprogramowanie.
Aplikacja przejrzysta, łatwa w obsłudze i konfiguracji, świadczy o tym również ilość jednostek, która wybrała ich oprogramowanie.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja również mogę wystawić opinię tylko na temat firmy SYGNITY (system Pomost std), ponieważ z TT nie korzystałem, być może ktoś korzystający z tt się wypowie.
W każdym bądź razie tak jak wszyscy wyżej piszą. Firma Sygnity - jeżeli chodzi o wsparcie techniczne, to nie można nic zarzucić, przyjmują propozycje użytkowników co do zmian w programie. Pod względem samego oprogramowania jest łatwe w użytkowaniu, a nauczenie się obsługi programu wydaje się bardzo intyuicyjne.
W każdym bądź razie tak jak wszyscy wyżej piszą. Firma Sygnity - jeżeli chodzi o wsparcie techniczne, to nie można nic zarzucić, przyjmują propozycje użytkowników co do zmian w programie. Pod względem samego oprogramowania jest łatwe w użytkowaniu, a nauczenie się obsługi programu wydaje się bardzo intyuicyjne.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
ja od lat korzystam z TT i nie mam problemu, prosty czytelny . Mamy tej firmy tez do świadczeń i funduszu
Oprócz tt pomoc czy sygnity - co wybrać - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
czy wpisywać w decyzji na zasiłek stały opłacanie składki zd
wywiady środowiskowe do specjalnego zasiłku opiekuńczwego
Opieka wytchnieniowa z ustawy ,,Za życiem''.
wydzierżawienie gospodarstwa rolnego
Schronisko dla Osób Bezdomnych
wszczęcie postepowania a wywiad
Schronisko-decyzja,skierowanie,porozumienie?
Zmiana dostawcy na dozywianie - bardzo pilne
Dobrowolne alimenty - odliczacie?
nadpłata zasiłku pielęgnacyjnego a zasiłek stały
Rozliczenie środków na asystenta rodziny
WAŻNOŚĆ WYWIADU - proszę o odpowiedź
dwie kuratorki a jeszcze chcą asystenta
decyzja wygaszająca - schronisko
Umieszczenie w DPS bez zgody - osoba nieprzytomna
Zasiłek okresowy i stały ??