Turnusy w SOW - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 28 gru 2020, 11:16

Od stycznia ma być uruchomiony nowy nabór na turnusy w SOW. Podobno było z tego jakieś szkolenie. Czy ktoś z Was może w nim uczestniczył i orientuje się jak będzie wyglądało procedowanie wniosków na turnusy w SOW? Do końca grudnia mamy wprowadzić załączniki i tu się zastanawiam czy wprowadzać też jako załącznik informacje o wyborze turnusu. Widziałam w SOW że będzie nabór na złożenie informacji o wyborze turnusu ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Czy w ogóle będziecie procedować wnioski na TR w SOW? Czy od razu trzeba wprowadzać wzory pism?
lena8
Referent
Od: 13 mar 2017, 13:25
Zajmuję się: PFRON

Napisano: 28 gru 2020, 13:41

Odnośnie informacji o wyborze turnusu to już sobie znalazłam filmik instruktażowy.
lena8
Referent
Od: 13 mar 2017, 13:25
Zajmuję się: PFRON

Napisano: 29 gru 2020, 14:11

lena8 pisze:
28 gru 2020, 11:16
Od stycznia ma być uruchomiony nowy nabór na turnusy w SOW. Podobno było z tego jakieś szkolenie. Czy ktoś z Was może w nim uczestniczył i orientuje się jak będzie wyglądało procedowanie wniosków na turnusy w SOW? Do końca grudnia mamy wprowadzić załączniki i tu się zastanawiam czy wprowadzać też jako załącznik informacje o wyborze turnusu. Widziałam w SOW że będzie nabór na złożenie informacji o wyborze turnusu ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Czy w ogóle będziecie procedować wnioski na TR w SOW? Czy od razu trzeba wprowadzać wzory pism?
u nas nie będzie procedowania w SOW.
Ile osób złoży w SOW? 5% a resztę trzeba będzie wklepać.
leon
Referent
Od: 06 lis 2017, 15:18
Zajmuję się: SO, WTZ, BA, Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x