Wita, czy duzo modyfikujecie zapisy w umowie D, który zamieszczony jest w sow? Kidy dokonujecie wypłatY? Po zawarciu umowy, czy może po dostarczeniu dokumentów rozliczeniowych?
Niczego nie modyfikuję.
Zaznaczyłam transze. Beneficjent dostarcza zaświadczenie o poniesionych kosztach/fakturę/rachunek - wyliczam i robię przelew. Na koniec trzeba będzie dla każdej płatności zrobić rozliczenia.
Też nie modyfikowałem treści umowy. Wybrałem umowę w transzach, wnioskodawcy dostarczają mi zaświadczenia z placówek i robię naliczenia i wypłaty w transzach. Na koniec roku zrobię rozliczenia.
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
Też nie modyfikowałem treści umowy. Wybrałem umowę w transzach, wnioskodawcy dostarczają mi zaświadczenia z placówek i robię naliczenia i wypłaty w transzach. Na koniec roku zrobię rozliczenia.
Pamiętaj, że każdą płatność musisz rozliczyć oddzielnie. Zwracała mi na to kilkakrotnie uwagę osoba z obsługi/infolinii SOW, więc pewnie to coś ważnego
Pamiętaj, że każdą płatność musisz rozliczyć oddzielnie. Zwracała mi na to kilkakrotnie uwagę osoba z obsługi/infolinii SOW, więc pewnie to coś ważnego
Tak, tak, źle się.wyraziłem, ale dzięki za przypomnienie Teraz po wypłacie każdej transzy robię wniosek o rozliczenie i rozliczam poszczególne transze. Na koniec roku ostatnie rozliczenia transz i rozliczenie umowy
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd