Tusk olewa PO
Re: Tusk olewa PO
"Stwierdził też, że sukces Polski na arenie europejskiej jest dla niego ważniejszy od losów PO".
Czytaj uważnie.
Dobrze mówi. Posłowie biedni nie są. Dadzą sobie radę. Wygrana PiS nie będzie oznaczała dla ludzi z PO upadku czy bezrobocia. Polska jest najważniejsza a nie faceci w garniturach przy korycie. To klasyczna dyplomacja. Nie chciał zbesztać PiS i jednocześnie nie chciał wyjść na stronniczego. Życzy dobrze wszystkim tym którzy zrobią Polsce dobrze bo ona jest najważniejsza.
Jest spokojny bo bezpieczny i bogaty na obczyźnie.
Czytaj uważnie.
Dobrze mówi. Posłowie biedni nie są. Dadzą sobie radę. Wygrana PiS nie będzie oznaczała dla ludzi z PO upadku czy bezrobocia. Polska jest najważniejsza a nie faceci w garniturach przy korycie. To klasyczna dyplomacja. Nie chciał zbesztać PiS i jednocześnie nie chciał wyjść na stronniczego. Życzy dobrze wszystkim tym którzy zrobią Polsce dobrze bo ona jest najważniejsza.
Jest spokojny bo bezpieczny i bogaty na obczyźnie.
Brednie. Tusk to karierowicz i ma w 4 literach Polskę. Sam kiedyś powiedział, że polskość to nienormalność. Dla niego i jego kumpli liczy się tylko kasa i kręcenie lodów. Zaś co do polityków PO, to masz rację nachapali się i oni sami mają się świetnie w odróżnieniu od zwykłych obywateli, którzy żyją w nędzy.
W życiu trzeba się umieć ustawić. W polityce by sie ustawić trzeba naobiecywać. To teraz robi PiS.
ech... vernon
na takich mędrków nie ma lekarstwa, szkoda mi ciebie
ale nie martwię się zbytnio; jak pisiorstwo dochapie się do władzy, odetną tobie i podobnym dostęp do internetu
na takich mędrków nie ma lekarstwa, szkoda mi ciebie
ale nie martwię się zbytnio; jak pisiorstwo dochapie się do władzy, odetną tobie i podobnym dostęp do internetu
Nie rozśmieszajcie mnie. To m.in. na tym forum był czas, że nie można było wklejać linków do takich mediów jak Nasz Dziennik czy Gazeta Polska. Całkiem niedawno temu żeby zamieścić post w Hyde Parku konieczna była rejestracja. Na szczęście po dwóch dniach zrezygnowano z tego.
Tak więc sami robicie to o co posądzacie opozycję. Różnica jest taka, że opozycję pomawiacie gdy sami faktycznie stosujecie zamordyzm i hejt. Wystarczy poczytać wasze wpisy. Minimum merytoryki, maksimum wyzwisk, obelg, insynuacji. Teraz ci, którzy tak się zachowują próbują straszyć całe społeczeństwo, że dojdzie do jakiejś wendetty. A prawda jest bardzo oczywista, prawdziwi a nie wyimaginowani hejterzy robią ze strachu w pory. Poczytajcie ich wpisy, np. aresa czy betonowego, jak zaczynają się asekurować. Ale to trochę za późno panowie.
Tak więc sami robicie to o co posądzacie opozycję. Różnica jest taka, że opozycję pomawiacie gdy sami faktycznie stosujecie zamordyzm i hejt. Wystarczy poczytać wasze wpisy. Minimum merytoryki, maksimum wyzwisk, obelg, insynuacji. Teraz ci, którzy tak się zachowują próbują straszyć całe społeczeństwo, że dojdzie do jakiejś wendetty. A prawda jest bardzo oczywista, prawdziwi a nie wyimaginowani hejterzy robią ze strachu w pory. Poczytajcie ich wpisy, np. aresa czy betonowego, jak zaczynają się asekurować. Ale to trochę za późno panowie.
już groźby?! nie za wcześnie?
bo jak mam rozumieć poprzedni wpis???
PS. To forum zawsze było propisowskie. To, że Ares czy betonowy mogli tu pisać, to tylko przykrywka.
bo jak mam rozumieć poprzedni wpis???
PS. To forum zawsze było propisowskie. To, że Ares czy betonowy mogli tu pisać, to tylko przykrywka.
Bez przesady. PiSuarowa jest tylko dzibar. Reszta jest nie tyle za PiS ile za zmianami w kraju.
Jeśli tylko diagnoza stanu rzeczy jest groźbą to rzeczywiście bardzo boisz się. Uczciwy człowiek, z czystym sumieniem nigdy niczego nie musi się bać. Twój wpis traktuję, jako próbę przypisania tego co sami robicie opozycji. W moim wpisie nie ma bowiem ani jednej groźby. Ale jak to mówią, uderz w stół a nożyce same się odezwą.
Sama, wielokrotnie próbowałam zamieszczać linki do artykułów z Naszego Dziennika i Gazety Polskiej lecz linki te były z automatu blokowane. Nie miałam natomiast najmniejszego problemu z wklejeniem linku do Gazety Wyborczej. Sądzę, że jest możliwe sprawdzenie tego. Ja nie snuję przypuszczeń co ci straszni lewacy i peowcy zrobią, tylko odnoszę się do tego co było zrobione. Wy opowiadacie bajki i straszycie a ja piszę o swoich prawdziwych doświadczeniach.
Sama, wielokrotnie próbowałam zamieszczać linki do artykułów z Naszego Dziennika i Gazety Polskiej lecz linki te były z automatu blokowane. Nie miałam natomiast najmniejszego problemu z wklejeniem linku do Gazety Wyborczej. Sądzę, że jest możliwe sprawdzenie tego. Ja nie snuję przypuszczeń co ci straszni lewacy i peowcy zrobią, tylko odnoszę się do tego co było zrobione. Wy opowiadacie bajki i straszycie a ja piszę o swoich prawdziwych doświadczeniach.
Oprócz Tusk olewa PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
Hejt dla PO!
czy Wy też tak macie, że Sygnity myli Wasze opsy?
Kto nas opluwa za granicą
Gdzie jest dzibar?
Czy Grecja dobrze zrobiła?
Komentarz z netu
Euro
Skąd pieniądze
Gdzie na wakacyjny urlop?
Znowu kompromitacja
Ewa kłamczucha
Kraśko manipulant
greckie nieroby
Powrót buty