TW i sygnity
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: TW i sygnity
a jak wy robicie te zawiadomienia, bo u mnie nie ma czegoś takiego. Napiszcie po kolei jak to się robi
U mnie w ogóle nie ma żadnych znaczników na tym szablonie ;/ są same pytjaniki......jak kto ustawić?
wchodzicie w windykację --> obsługa windykacji--> wpisujecie osobe która was interesuje--> następnie naciskacie na TW który was intereseuje -->wydruki(w panelu na górze)--> zawiadomienie-->o zmianie wysokości zadłużenia i otwiera Wam się zawiadomienie gdzie jest napisane ile wpłacił i która pozycja została na tym danym TW ograniczona (jest pokazane w której pozycji należnośc uległa zmianie po wpłacie dłużnika)
A co do szablonów to
Administracja --> konfiguracja wydruków--> konfiguracja wydruków decyzji-->szablony wydruków-->szukacie ZAWIADOMIENIE ZMI tj. zawiadomienie o zmianie wysokości nAleżnosci objetej TW--> trzeba to zaznaczyć --> dać modyfikuj-->edytuj szablon-->i jka Ci sie otworzy to nadole jest znacznik niebieski "lista należnosci" musisz zejsc pod niego kursorem i potem obiekty (menu na gótrze)-->znacznki wydruku--> szukasz "listaNależnościWieloppozycyjny" i dajesz wstaw i teraz masz jedno pod drugim i liste naleznosci i liste naleznosci wielopozycyjnych zapisujesz zmiany i wchodzisz jak wyzej napisałam na tw -->wydruki(w panelu na górze)--> zawiadomienie-->o zmianie wysokości zadłużenia i powinno byc ok:)
A co do szablonów to
Administracja --> konfiguracja wydruków--> konfiguracja wydruków decyzji-->szablony wydruków-->szukacie ZAWIADOMIENIE ZMI tj. zawiadomienie o zmianie wysokości nAleżnosci objetej TW--> trzeba to zaznaczyć --> dać modyfikuj-->edytuj szablon-->i jka Ci sie otworzy to nadole jest znacznik niebieski "lista należnosci" musisz zejsc pod niego kursorem i potem obiekty (menu na gótrze)-->znacznki wydruku--> szukasz "listaNależnościWieloppozycyjny" i dajesz wstaw i teraz masz jedno pod drugim i liste naleznosci i liste naleznosci wielopozycyjnych zapisujesz zmiany i wchodzisz jak wyzej napisałam na tw -->wydruki(w panelu na górze)--> zawiadomienie-->o zmianie wysokości zadłużenia i powinno byc ok:)
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dzięki Gościu
Dzięki Gościu,
niestety u mnie owy szablon jest pusty ;/ a jak dodam jakiś znacznik to i tak się nie zapisuje....
niestety u mnie owy szablon jest pusty ;/ a jak dodam jakiś znacznik to i tak się nie zapisuje....
a masz pobrane aktualne wersje tak jak pisał KyNyO wczesniej i dobre ustawienia TW
Tak, mam aktualną wersję programu.
Jeżeli robię tak jak pisał KyNyO to gdy wejdę na TW dam zawiadomienie o zmianie, to jak otworzy mi się szablon i przy zmianie wersji wydruku mam tylko -wersja podstawowa-. Edycja szablonów wydruku nie daje rezultatów. Jak dam zapisz, to i tak odnośniki się kasują ;/
P.S. a da się jakoś ten plik eksportować, żeby potem np. można było go wczytać?
Jeżeli robię tak jak pisał KyNyO to gdy wejdę na TW dam zawiadomienie o zmianie, to jak otworzy mi się szablon i przy zmianie wersji wydruku mam tylko -wersja podstawowa-. Edycja szablonów wydruku nie daje rezultatów. Jak dam zapisz, to i tak odnośniki się kasują ;/
P.S. a da się jakoś ten plik eksportować, żeby potem np. można było go wczytać?
Hej Marcinn, a czy próbowałeś takie zawiadomienie robić do starych i nowych tytułów? Czy wcześniej przed powiedzmy aktualizacją programu działało zawiadomienie? A z tym eksportem to niestety nie podpowiem, bo nie wiem. Jutro się temu jeszcze przyglądne, a może Tobie uda się jakoś to odpalić, no nic jak coś do jutra. Pozdrawiam
Oprócz TW i sygnity - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Bezskuteczność egzeukcji
PRAWO JAZDY - Elmer i inni - proszę Was o pomoc!
źle wystwione upomnienie
dwa UP z dwóch decyzji
co byście zrobili
Co z tym zrobić??
z urzędu zawiesić postępowanie egzekucyjne
przekazanie wniosku
Komu wysłać TW
KBIG
POMOCY
obrona
CZ.D. TYTUŁU
koszty upomnienia