tw wielpozycyjny
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tw wielpozycyjny
czy ktoś mi powie jak w sygnity ustawić parametry aby drukować tw wielopozycyjny?
Re: tw wielpozycyjny
Aby w Sygnity ustawić tytuł na wielopozycyjny należy:
w menu Administracja - Parametry systemowe – w Grupa parametrów: administracyjne windykacja - wybrać parametr 2 – wydruk wielopozycyjny przy pytaniu
Czy nowy wydruk tytułu wykonawczego? Także przy Sposób obsługi tytułu wykonawczego – wybieramy parametr 2 – jednopozycyjny łącznie należności i odsetki. Zamykamy parametry i je odświeżamy w menu w lewym górnym rogu.
Pozdrawiam
w menu Administracja - Parametry systemowe – w Grupa parametrów: administracyjne windykacja - wybrać parametr 2 – wydruk wielopozycyjny przy pytaniu
Czy nowy wydruk tytułu wykonawczego? Także przy Sposób obsługi tytułu wykonawczego – wybieramy parametr 2 – jednopozycyjny łącznie należności i odsetki. Zamykamy parametry i je odświeżamy w menu w lewym górnym rogu.
Pozdrawiam
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzięki
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no tak poustawiałam i robi mi wydruk starego tytułuKyNyO pisze:Aby w Sygnity ustawić tytuł na wielopozycyjny należy:
Pozdrawiam
Oprócz tw wielpozycyjny - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
wypłata FA
dcyzja umrzenie za uchylającego
stary nowy wniosek
TW - Blok f poz. 5
informacja z sądu
2 awizo
Skooo odwołanie
klauzula wykonalności
decyzja odmawiająca
prosze o podpowiedź
upoważnienia
szo czy zdo