TW zmiany w sygnity
TW zmiany w sygnity
Gdzie w programie sygnity można zmienić aby w wydrukach TW, w pozycji E.1. były wykazane miesiące, a nie łączna kwota za cały okres zasiłkowy?
Re: TW zmiany w sygnity
Tytuły nowe
W parametrach systemowych, dalej w Administracja-windykacja ustawiamy odpowiednio:
- Czy nowy wydruk tytułu wykonawczego - ustawiamy parametr nr 2 czyli wydruk wielopozycyjny,
- Sposób obsługi tytułu wykonawczego - ustawiamy parametr nr 2 czyli jednopozycyjny łącznie należności i odsetki,
- Wydruk tytułu wykonawczego - ustawiamy parametr nr 0 czyli wydruk samego tytułu wykonawczego.
Dzięki tym ustawieniom mamy tytuł jednopozycyjny z podziałem na miesiące.
Pozdrawiam

W parametrach systemowych, dalej w Administracja-windykacja ustawiamy odpowiednio:
- Czy nowy wydruk tytułu wykonawczego - ustawiamy parametr nr 2 czyli wydruk wielopozycyjny,
- Sposób obsługi tytułu wykonawczego - ustawiamy parametr nr 2 czyli jednopozycyjny łącznie należności i odsetki,
- Wydruk tytułu wykonawczego - ustawiamy parametr nr 0 czyli wydruk samego tytułu wykonawczego.
Dzięki tym ustawieniom mamy tytuł jednopozycyjny z podziałem na miesiące.
Pozdrawiam

Oprócz TW zmiany w sygnity - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
podstawa prawna do umorzenia św. z funduszu alim. i odsetek
nip wierzyciela
Elmer - pilna prośba!
czy możemy podać dane
czy ktoś jeszcze wystawia
Big-i a sygnity
czy egzekucja skuteczna?
skan TW
Utrata
co do dalszego TW
podważenie ojcostwa
podwyzszenie alimentów