Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej
Re: Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej
Ja rowniez pracuje w takim osrodku i znam jego funkcjonowanie,jakich informacji potrzebujecie?
Witam, jestem zainteresowana otworzeniem ośrodka interwencji kryzysowej, albo na początek punktu konsultacyjnego , czy ktoś może mi powiedzieć jakie działania powinnam najpierw wykonać?
Też interesuje mnie otworzenie OIK. SHEDOW i KARINA- możecie podać maile?
Piszce tu na forum,jak utworzyć OIK.Od czego zacząć ,kto wydaje zezwolenie,kto finansuje..itp.Bardzo proszę o info.
Mnie również interesują te informacje (jak asia).
Ponawiam prośbę, proszę bardzo mi zależy.
Witam, jestem zainteresowany otworzeniem ośrodka interwencji kryzysowej przy stowarzyszeniu, czy ktoś może mi powiedzieć jakie działania powinnam najpierw wykonać?
Od czego zacząć ,kto wydaje zezwolenie,kto finansuje
pozdrawiam Patrycjusz [email protected]
Od czego zacząć ,kto wydaje zezwolenie,kto finansuje
pozdrawiam Patrycjusz [email protected]
I ja dołączam do grona zainteresowanych. Czy ktoś może udzielić podstawowych informacji, jakieś założenia finansowe itp. Będę bardzo wdzięczna. Mój e-mail [email protected]
Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej
Witam, jestem zainteresowana otworzeniem OIK. Bardzo proszę o udzielenie podstawowych informacji, o czym warto pamiętać itp. Pozdrawiam
POLECAM :
Józefa Grodecka, Renata Kałucka, Krzysztof Sarzała,
Arkadiusz Żukiewicz
Standard interwencji kryzysowej
publikacja wrzosu świetnie opisane formalne kwestie, zatrudnienie, przeszkolenie, wymogi, podział na rodzaje wydarzeń traumatycznych, katastrof i jakie działania należy podjąć, ile potrzeba kadry i jakiej, jakie wymogi formalne należy spełnić aby był OIK a jakie aby był punkt interwencji kryzysowej ... oj jest różnica jest... samo zatrudnienie, zaszeregowanie i wybór kadry według rozporządzenia o wynagradzaniu pracowników samorządowych, koszty utrzymania pomieszczeń to chyba zależy czy pozyskujemy i adaptujemy budynek czy wydzielamy miejsce już w jakiś tam strukturach działających np. pcpr, mopr, pozdrawiam
Józefa Grodecka, Renata Kałucka, Krzysztof Sarzała,
Arkadiusz Żukiewicz
Standard interwencji kryzysowej
publikacja wrzosu świetnie opisane formalne kwestie, zatrudnienie, przeszkolenie, wymogi, podział na rodzaje wydarzeń traumatycznych, katastrof i jakie działania należy podjąć, ile potrzeba kadry i jakiej, jakie wymogi formalne należy spełnić aby był OIK a jakie aby był punkt interwencji kryzysowej ... oj jest różnica jest... samo zatrudnienie, zaszeregowanie i wybór kadry według rozporządzenia o wynagradzaniu pracowników samorządowych, koszty utrzymania pomieszczeń to chyba zależy czy pozyskujemy i adaptujemy budynek czy wydzielamy miejsce już w jakiś tam strukturach działających np. pcpr, mopr, pozdrawiam
Oprócz Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej - Ośrodki Interwencji Kryzysowej przeczytaj również:
niletni nie wraca do domu
Co reguluje wysokość pensji pracowników OIK
Pomocy!!!
BEZPŁATNY WARSZTAT ANTYSTRESOWY!!!!
Krytyczne warunki mieszkaniowe...
Patologiczna rodzina? Jak im pomóc?
Samobójstwa interwencja kryzysowa APLICA-zapraszamy!!!
I miejsce !!!
jak pomóc ciężarnej
praca na III zmianie bezpieczeństwo
praca socjalna w Ośrodku Interwencji Kryzysowej