tytuł wykonawczy

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Marlenka1234
Referent
Zajmuję się: FA/SW/SR
Kontakt:

tytuł wykonawczy

Post autor: Marlenka1234 »

wysylam TW elektronicznie pierwszy raz i mam problem bo wyskakuje ostrzezenie ze nie mamy w systemie wpisanego kodu wierzyciela, znalazlam gdzie to wpisac ale nie wiem co tam mamy wpisac, pomoze ktos?
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

Re: tytuł wykonawczy

i jeszcze krzyczy ze chce kod urzędu i tez nie wiem o co chodzi, prosze o pomoc???
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

udalo mi sie to wszystko zrobic, ale teraz jak wygenerowalam plik xlm ale jak dam podglad to widze pierwotny tytuł i nie ma w nim rzeczy ktore poprawialam recznie w edycji tytułu jak to ogarnac zeby bylo ok???prosze o pomoc
Daria77
Referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: Daria77 »

Ja dopiero zaczynam zabawę. Powpisywałam te kody, kod wierzyciela a teraz nie wiem który jest aktualny tytuł w programie, to znaczy szablon:(.
Marlenka poradziłaś sobie?
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

juz wszystko zrobilam w sytemie, tylko teraz zeby moc wyslac do US to trzeba pozyskac klucz dostepu o ktory wnioskujemy do dyrektora Izby Administracji skarbowej w Szczecinie, tylko teraz nie wiem jak to zrobic bo my pracyjemy w Opsie a urząd gminy juz pozyskal taki klucz i teraz nie wiem czy musimy drugi raz pisac o ten klucz czy w jaki sposób, nie wiem, moze ktos juz to rozstrzygał, w sumie zlecilam to informatykowi tylko mysle ze ja szybciej bym to zalatwila :)
Daria77
Referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: Daria77 »

Ja odwrotnie, wszystko już pozyskałam i skonfigurowałam ale coś nie idzie z programu. Tak, o klucz występowałam oddzielnie, jako ops ale pod "banderą" burmistrza.
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

tzn na wniosku wpisaliscie burmistrza jako wierzyciela a w pozycji B.1 - OPS?
jagoda2
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jagoda2 »

Bardzo proszę powiedzcie jak krok po kroku zacząć? co to są te kody i skąd je wziąć? A może ma ktoś wzór pisma do izby skarbowej? Mam przed sobą tytuły i nie mam pojęcia od czego zacząć...
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

https://www.is-szczecin.pl/egzadm/inf_st ... em_eTW.php tu masz strone i wszystko jest opisane co i jak :) sa tez wymagane kody wierzycieli ktore trzeba wpisac w programie
jagoda2
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jagoda2 »

Dziękuję Ci bardzo. A powiedz mi jeszcze te kody skąd mam wziąć?
ODPOWIEDZ