u was też tak jest ? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 17 kwie 2014, 11:02

Może być :roll:
zielono mi

Napisano: 17 kwie 2014, 12:42

Iks pisze:U mnie jest megaprzezajjebistycznie do tego stopnia, że lepiej się czuję w pracy jak w domu. Koleżankę mam tak świetną, uroczą, przefantastyczną, miłą, mądrą, uczynną, inteligentną, wyjątkową i super ekstra, że bym się z miejsca oświadczył gdyby nie była zajęta :twisted:
Iks a w czym to szkodzi, że zajęta? Nie ma takiego wagonu, którego nie mozna odczepić.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 17 kwie 2014, 13:11

w ś.r. jestem sama, w pokoju siedzę z księgową GOPS-u. Z nią się dogaduję bardzo dobrze.
gorzej z dziewczyną, która mi przekazywała i nadal przekazuje wiedzę tajemną ze ś.r. (pracuje teraz w innym dziale). Lekko mówiąc - ciężko jej idzie przekazywanie wiedzy. Na początku było: masz-zrób, bez tłumaczenia żadnego, bez pokazania co i jak.
Może i mnie to czegoś nauczyło? Sama musiałam do niektórych rzeczy dojść.
izuch

Napisano: 17 kwie 2014, 13:19

u mnie nie lepiej, ale ja gorąco w to wierze, ze kto dołki kopie to sam w nie wpada, lalunia siedzi i mało co robi ale do powiedzenia to zawsze ma dużo, mało tego wynosi z pokoju co się da do swojej psiapsiółki, zwraca mi uwagę przy kim się da ale co zrobić burakl zawsze zostanie burakiem.........
ela 23

Napisano: 17 kwie 2014, 13:41

U mnie też jest super..kierowniczka miła, pomocna i w ogóle...aż chce się pracować. Osoba, która przekazywała mi obowiązki działała również na zasadzie "masz zrób" i się głupkowato śmiała (do tej pory irytuje mnie jej głos) jak czegoś nie wiedziałem, a później latała z d****pą" po urzędzie. Teraz jak przychodzi w odwiedziny to nawet "cześć" nie powie...zazdrosna chyba jest, bo już nie pracuje tu!!
PS: rozumiem ludzi prostych (nie każdy musi być super inteligentny i mający duży zasób wiedzy), ale nie prostaków co słoma z butów wystaje!!!
Socjalniak

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem