Ubu proszę o pomoc. Odpoliszcie mądre głowy. - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 cze 2021, 7:48

Mam problem. Dostałam kartę w spadku i chodzi mi o tą wizualizację kart. W przypadku dzieci ktøre nie miały swoich numerøw telefonów, koleżanka w uprawnieniach do wizualizacji robiła właściciela karty i obojga rodziców. Jest kilka takich rodzin.Chyba wszystko dziala bez problemòw bo nikt sie nie skarżył. Nie wiem czy to jest duży błąd? Czy mam to jakoś naprawiać w zarządzaniu kartami czy zostawić? Proszę Ubu i inne światłe głowy o pomoc dla płaczącego :(
NANCY
Praktykant
Od: 16 sty 2019, 16:25
Zajmuję się: św

Napisano: 04 cze 2021, 8:55

W tytule jechać po nicku, w jakim mnie to stawia położeniu i świetle :lol: Trza się było zrzec takiego spadku, za który nie ma się nawet dodatku 8-) Jak coś działa to lepiej nie dać ciała i nie naprawiać. Dzieciom które nie miały nr tel. wpisywałem zgodnie z wypełnionymi wnioskami nr. tel. wnioskodawcy, aby na przyszłość nie było problemu, ale co z tego, gdyż obecne zmiany i tak znów wszystko zmieniają :roll:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 04 cze 2021, 9:12

Ubu jesteś wielkim autorytetem więc pozwoliłam sobie to podkreślić.Chyba to zostawię jak jest. Jak to posprawdzałam to koleżanka przy dzieciach miała wpisany numer telefonu rodzica wnioskodawcy a do uprawnien w wizualizacji własciciela karty i oboje rodzicow. Na to wychodzi ze karta na dwie osoby mogła być aktywna na jednym numerze telefonu. Chyba to działa. Potem jak przychodzi dziecko ze ma własny numer telefonu to robi się tylko aktualizację danych karty. Wiesz może czy to działa? Miałeś tak kiedyś? Jestem zdenerwowana tym wszystkim, bo KDR to cudowny dodatek do moich obowiązkòw i ciągłe zmiany.
NANCY
Praktykant
Od: 16 sty 2019, 16:25
Zajmuję się: św

Napisano: 07 cze 2021, 7:24

no niestety tak jest, a co to MKDR, to nie ma problemu, rób jak robiła koleżanka, bo wygląda na to że robiła ok ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 07 cze 2021, 9:22

Jeżeli piszesz kogoś w tytule to nie licz na pomoc innych. Tyle w temacie :)

Chyba nie ma prostszego tematu niż KDR :)

Zresztą wchodzi mObywatel, więc to co było w wizualizacji nie ma już znaczenia :)
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem