wniosek elektroniczny o przyznanie kart elektronicznych dla rodziny - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 cze 2021, 8:33

Witam,
pomóżcie proszę w temacie:
Pan złożył 2 czerwca br. wniosek elektroniczny o przyznanie KDR w formie elektronicznej dla siebie i 3 dzieci do 18 r.ż. Wydaje mi się, że karty należy przyznać, z tym, że od lipca jeśli Pan nie będzie korzystał z mobywatel to z kart nie będzie mógł korzystać. Czy radzicie żeby zamówił sobie obie formy bo jak coś to chociaż zostaną mu te tradycyjne.
Czy przyznajemy KDR w wersji elektronicznej do 8 czerwca czy do końca miesiąca czerwca?

Jestem na zastępstwo w KDR (w tym fajnym okresie czerwca) i z góry dziękuję za podpowiedzi :D
kasiao
Stażysta
Od: 02 kwie 2019, 13:02
Zajmuję się: Profilaktyka, analizy

Napisano: 04 cze 2021, 8:59

no lepiej go by było go uświadomić o zmianach poczynionych w związku z wprowadzaniem nowego MKDRowego ładu ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 04 cze 2021, 9:02

Ubu, powiedz proszę czy dobre myślę z tymi elektronicznymi kartami jak wcześniej pisałam. Bo jak się trafi "trudny klient" i będzie chciał zamówić elektroniczną teraz albo do końca czerwca to przyjąć wniosek ?
kasiao
Stażysta

Napisano: 04 cze 2021, 9:09

kasiao pisze:
04 cze 2021, 9:02
Ubu, powiedz proszę czy dobre myślę z tymi elektronicznymi kartami jak wcześniej pisałam. Bo jak się trafi "trudny klient" i będzie chciał zamówić elektroniczną teraz albo do końca czerwca to przyjąć wniosek ?
No tak składanie o same elektroniczne w momencie takich zmian od 9 czerwca jest mało sensowne, zaproponuj mu także zrobienie sobie tradycyjnych, żeby nie było :shock:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 04 cze 2021, 9:21

Ok. Dziękuję i pozdrawiam :)
kasiao
Stażysta