Hej mam pytanie czy ktoś z Was się orientuje czy rodziny będą w jakiś sposób informowane, że aplikacja mKDR działa tylko do końca czerwca 2021 a potem będą mieli obowiązek używać mObywatel?
był bym pozytywnie zaskoczony gdyby tak było, ale jak historia, literatura i życie nas uczy "Szabel nam nie zabraknie, szlachta na koń wsiędzie, Ja z synowcem na czele, i - jakoś to będzie !"
mnie bardziej ciekawi kiedy pojawi się nowy wzór wniosku i jak będzie wyglądał... właśnie w kwestii zaznaczania form kart i jakie dane będą potrzebne, skoro może podać numer telefonu i e-mail, ale NIE MUSI jak to przedstawić ludziom starającym się o kartę i nie wyjść na idiotę
Czy aby korzystać z aplikacji mObywatel to należy mieć założony profil zaufany? Proszę o informację, bo przychodzą ludzie z pretensją, ze nie mogą się zalogować.
Hej, mam pytanie odnośnie aplikacji KDR. Nowe osoby, które składają wnioski teraz będą miały kartę elektroniczną na m obywatel, a co z osobami, które już mają wydane karty i korzystają z aplikacji KDR? Nie znalazłam nigdzie informacji, że aplikacja miałaby nie działać. Z przepisów wynika, że aplikacja będzie nadal, chyba że coś źle czytam . Na stronie ministerstwa jest informacja o zmianach ale tak, jakby to dotyczyło nowych wniosków Skąd więc ta informacja, o końcu aplikacji KDR?