uchylenie- brak nauki

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
ilka

uchylenie- brak nauki

Post autor: ilka »

Witam kobieta zgłosiła że pełnoletnia córunia nie uczy się w szkole ponadgimnazjalnej od kwietnia 2014? Uchylam zasiłek na nią od kwietnia prawda? Ja podobnie jak inni po świętach mam ciężką głowę i brzuch :D
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: uchylenie- brak nauki

Post autor: kronos79 »

uchylasz od kwietnia. :)
Dodatkowo możesz zweryfikować prawdziwość oświadczenia strony występując do szkoły.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

jak pierwszego kwietnia już nie chodziła do szkoły to uchylasz ad 1 kwietnia .. jak rzuciła szkołę od np 5 to uchylasz od 1 maja ... ale ja tez bym wystąpiła z zapytaniem do szkoły
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ilona*

Post autor: Ilona* »

Tez bym najpierw wystąpiła do szkoły.
Jeżeli będzie skreślona z listy uczniów z dniem 2 kwietnia (lub później) to uchylam od maja
ODPOWIEDZ