Uchylenie decyzji a brak wywiadu

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Ania8422

Uchylenie decyzji a brak wywiadu

Post autor: Ania8422 »

Mam uchylić dezycję na usługi opiekuńcze ale nie ma możliwości przeprowadzenia wywiadu ostatni wywiad 12.2015r. Decyzja wygaśnie z końcem grudnia tego roku. Osoba jest w ZOLU po udarze mózgu nie ma z nią kontaktu. Wszczęcie wysłane a zawnioskować nie ma na czym. Jak uchylić decyzje?
olga12

Re: Uchylenie decyzji a brak wywiadu

Post autor: olga12 »

hm... albo uchylić i napisac w decyzji ze pani przebywa w zolu albo wystapic z wnioskiem o udostępnienie danych do zolu z zapytaniem czy pani tak przebywa i na tej podstawie uchylić decyzje albo wstrzymać....
pracuś socjalny
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: pracuś socjalny »

albo wniosek do właściwego pracownika socjalnego?
gość:)

Post autor: gość:) »

olga12 pisze:hm... albo uchylić i napisac w decyzji ze pani przebywa w zolu albo wystapic z wnioskiem o udostępnienie danych do zolu z zapytaniem czy pani tak przebywa i na tej podstawie uchylić decyzje albo wstrzymać....
Jakbyś u mnie pracowała,to bym Cię zwolnił.
Bakteria
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Bakteria »

gość:) pisze:
olga12 pisze:hm... albo uchylić i napisac w decyzji ze pani przebywa w zolu albo wystapic z wnioskiem o udostępnienie danych do zolu z zapytaniem czy pani tak przebywa i na tej podstawie uchylić decyzje albo wstrzymać....
Jakbyś u mnie pracowała,to bym Cię zwolnił.
Gdybyś był moim przełożonym, to bym się zwolniła z pracy.

My w takich przypadkach prosimy o zaświadczenie z ZOLu i uchylamy usługi.
ODPOWIEDZ