Uchylenie decyzji a brak wywiadu
Uchylenie decyzji a brak wywiadu
Mam uchylić dezycję na usługi opiekuńcze ale nie ma możliwości przeprowadzenia wywiadu ostatni wywiad 12.2015r. Decyzja wygaśnie z końcem grudnia tego roku. Osoba jest w ZOLU po udarze mózgu nie ma z nią kontaktu. Wszczęcie wysłane a zawnioskować nie ma na czym. Jak uchylić decyzje?
Re: Uchylenie decyzji a brak wywiadu
hm... albo uchylić i napisac w decyzji ze pani przebywa w zolu albo wystapic z wnioskiem o udostępnienie danych do zolu z zapytaniem czy pani tak przebywa i na tej podstawie uchylić decyzje albo wstrzymać....
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
albo wniosek do właściwego pracownika socjalnego?
Jakbyś u mnie pracowała,to bym Cię zwolnił.olga12 pisze:hm... albo uchylić i napisac w decyzji ze pani przebywa w zolu albo wystapic z wnioskiem o udostępnienie danych do zolu z zapytaniem czy pani tak przebywa i na tej podstawie uchylić decyzje albo wstrzymać....
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Gdybyś był moim przełożonym, to bym się zwolniła z pracy.gość:) pisze:Jakbyś u mnie pracowała,to bym Cię zwolnił.olga12 pisze:hm... albo uchylić i napisac w decyzji ze pani przebywa w zolu albo wystapic z wnioskiem o udostępnienie danych do zolu z zapytaniem czy pani tak przebywa i na tej podstawie uchylić decyzje albo wstrzymać....
My w takich przypadkach prosimy o zaświadczenie z ZOLu i uchylamy usługi.
Oprócz Uchylenie decyzji a brak wywiadu - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Proszę o kontakty pracowników socjalnych gg
dps schowany
Od kiedy przyznać zas. okresowy po opuszczeniu ZK?
prośba policji
ZOL za ZOLem?
Odpłatność za usługi opiekuńcze
czy to tak jest
pozew do sądu
Wnioski o udostępnienie danych osobowych
POPŻ
zaświadczenie
zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Wolne miejsce
rozliczenie z DPS
kiedy liczyny ziemię do dochodu