uchylenie kordynacja pilne proszę o pomoc
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW, KDR, FA, ŚR
- Kontakt:
uchylenie kordynacja pilne proszę o pomoc
Mam uchylić prawo do św. wychowawczego na ten okres świadczeniowy na podstawie pisma z UW, w konkretnym okresie od do ... od grudnia 2019 r do czerwca 2020 r. Jak zrobić to w systemie Sygnity? Czy normalnie w systemie operacje i i decyzja uchylająca.. tylko, że wtedy uchyla mi się całe przyznanie na cały okres, czyli aż do maja 2021 r. a koordynacja tylko w okresie od grudnia 2019 r. do czerwca 2020 r. Co z późniejszymi miesiącami wtedy ? a JAK PÓŹNIEJ BĘDZIE PRZYZNANIE?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ST
- Kontakt:
Re: uchylenie kordynacja pilne proszę o pomoc
ale właśnie jak masz ? co z tymi dalszymi miesiącami bo jeśli ty jesteś właściwa od lipca to ja bym po prostu wstrzymała wypłatę za ten okres a uchylenie w wordzie ... albo na odwrót zakończ decyzję tylko wcześniej wprowadź okres koordynacji a później po zatwierdzeniu zmień z koordynacji na tym wniosku i wydaj w operacjach na wniosku kolejna decyzję w sprawie spróbuj tak 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
W sygnity robisz tak:
1.operacje, decyzja uchylająca
2.Następnie wchodzisz w zakładkę dane uchylenia
3.Następnie robisz uchyl
4. Potem w zakładce uchylone świadczenia wprowadzasz konkretny termin w jakim mają być uchylone czyli od grudzień 2019 do czerwiec 2020 i uchyli Ci tylko za ten okres a za pozostały zostawi.
1.operacje, decyzja uchylająca
2.Następnie wchodzisz w zakładkę dane uchylenia
3.Następnie robisz uchyl
4. Potem w zakładce uchylone świadczenia wprowadzasz konkretny termin w jakim mają być uchylone czyli od grudzień 2019 do czerwiec 2020 i uchyli Ci tylko za ten okres a za pozostały zostawi.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW, KDR, FA, ŚR
- Kontakt:
dziękuję, właśnie nie mam jeszcze przyznania tylko to pismo, że zachodzi koordynacja i tyle..
Oprócz uchylenie kordynacja pilne proszę o pomoc - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Odebranie 500 plus
Dobry start.
Zmiana miejsca zamieszkania.
Wyjazd z dzieckiem za granicę
500+ dla cudzoziemców
Zgon świadczeniobiorcy
ugoda o opiece naprzemiennej, a fizyczne sprawowanie opieki
odwołanie od decyzji uchylającej
odsetki ustawowe 5,6%
INFORMACJA CZY DECYZJA?
Czy w tym przypadku ustalą koordynacje?
Cała rodzina wyjeżdża do Turcji, uchylam?
Koordynacja
Do osób zajmujących się koordynacją
UW zawiesił postepowanie a teraz koniec koordynacji
Dziecko zamieszkuje z ojcem, nie z matką - jak postępować?