umieszczanie dłużników w BIGInfoMonitor - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 26 sty 2022, 15:45

Proszę o pomoc. Co robię nie tak? Nie mogę umieści informacji w BIGInfoMonitor.
Pracuje w programie Nemezis. Wchodzę na dłużnika, klikam rejestr dłużników, zaznaczam protokół Infomonitor i zapisuje. Potem loguje się na stronę BigInfoMonitor, wchodzę wsady i dodaje zapisany plik. Przy pliku umieszczonym na stronie widnieje status ZAKOŃCZONE SUKCESEM , PRZETWORZONYCH PLIKÓW 0. Czy wysyłacie ten plik również e-mail do [email protected] ? Będę wdzięczna za odpowiedź ;)
kar2004
Stażysta
Od: 21 paź 2021, 8:29
Zajmuję się: świadczenia rodzinne

Napisano: 27 sty 2022, 10:50

Ja pracuję na Sygnity i też mam problem z InfoMonitorem. Wysyłam aktualizację zadłużeń i podczas przesyłu wyskakuje błąd. Dzwoniłam do nich i kazali zmienić hasła, ale nie pomogło
paja1231
Stażysta
Od: 24 wrz 2019, 11:05
Zajmuję się: PS

Napisano: 27 sty 2022, 13:14

pisałam do [email protected] że odrzuca mi przesył. W odpowiedzi otrzymałam informację, iż przekazywanie informacji spełniających warunki do biura infomonitor będzie możliwe najpóźniej od 19 lutego 2022r. Obecnie pracują nad aktualizacją ich systemów i dokładają wszelkich starań, by podany czas wdrożenia został skrócony. Do powyższego terminu weryfikacja daty powstania zobowiązania alimentacyjnego będzie działała na dotychczasowych zasadach. I tyle. Czekam cierpliwie.
TOTKO
Stażysta
Od: 17 maja 2017, 9:17
Zajmuję się: FA

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x