Umowa z energią
Umowa z energią
Czy w sytuacji gdy macie co pół roku styczność z tymi samymi klientami, no i już w aktach macie umowę z energią elektryczną, to czy za każdym razem ją bierzecie od nowa? Czy stworzyliście jakies oświadczenie, że wnioskodawca podpisuje, że umowa jest ta sama??
Re: Umowa z energią
Witam.
Ja kseruje zawsze umowę na nowo i cały komplet mam co pół roku od nowa.
Pozdrawiam
Ja kseruje zawsze umowę na nowo i cały komplet mam co pół roku od nowa.
Pozdrawiam

Witam, ja niby też kseruje co pół roku, ale mam coraz to trudniejszych klientów, ciągle tylko narzekają, że ja już te umowy mam i po co oni mają 15 razy przynosić, tłumaczę, że przybijam pieczątke za zgodność z oryginałem i niestety za każdym razem wpisuje nową datę.. no ale i to nie pomaga..
Witam.
Lolo2 popieram cię u mnie to samo jak u Ciebie narzekają.
Ja im mówię ze takie przepisy i proszę się stosować i na wniosku przecież podpisujecie ,że komplet razem z umową itp oddajecie . Co zrobić ,ale chyba damy rade.
Pozdrawiam i miłej pracy życzę
Lolo2 popieram cię u mnie to samo jak u Ciebie narzekają.
Ja im mówię ze takie przepisy i proszę się stosować i na wniosku przecież podpisujecie ,że komplet razem z umową itp oddajecie . Co zrobić ,ale chyba damy rade.
Pozdrawiam i miłej pracy życzę

My nie bierzemy umowy po raz kolejny, jeśli umowa nie uległa zmianie to trzymamy je w osobnym segregatorze i taką informację umieszczamy na wniosku, zarówno jeśli chodzi o dodatek mieszkaniowy jak i energetyczny. pozdrawiam
Oprócz Umowa z energią - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
2%
Co zrobić w takim przypadku????????????
Licznik przedpłatowy
wstrzymanie dodatku mieszkaniowego i energetycznego
Odmowa?
proszę o podpowiedź
jakie rozwiązanie
odnośnie zapotrzebowania
umowa kompleksowa a miejsce zamieszkania
jak rozliczacie?
podstway prawne