umowy zlecienia? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 28 lut 2017, 16:19

ja już zgłupiałam naprawdę:( Natalia.św co masz na myśli , że "dzieżko poprawiać prawników i SKO"?
sabina 22

Napisano: 28 lut 2017, 16:28

SKO bardzo łatwo - sam nieraz pisałem skargi do WSA
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 28 lut 2017, 16:31

to SKO uważa ze comiesięczne umowy zlecenia to ciągłość pracy?
nowa i zielona

Napisano: 28 lut 2017, 16:35

:D u nas SKO uznało zatrudnienie u różnych pracodawców za ciągłość i uwaliło, nic już mnie nie zdziwi
amm

Napisano: 28 lut 2017, 16:36

a sądy uznają, że aneks do pracy obniżający wynagrodzenie to utrata :lol: :lol: :lol:
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 01 mar 2017, 8:46

sabina 22 pisze:ja już zgłupiałam naprawdę:( Natalia.św co masz na myśli , że "dzieżko poprawiać prawników i SKO"?
Skoro prawnik i SKO uważają, że jest ciągłość to ja nie będę ich poprawiała. Mam opinię prawnika i tyle
Natalia.św

Napisano: 01 mar 2017, 15:57

u mnie prawnik ma zdanie że sie nie powinno doliczać:( już sama nie wiem, co robić. żeby potem po kontroli nie było że klienci będą mieć nienależnie pobrane.
sabina 22

Napisano: 07 mar 2017, 12:05

No to ja pociągnę temat. Widzę że połowa jest za tym, żeby wliczać, druga żeby nie i co tu robić. Też mam babkę która złożyła wniosek z umowami zlecenia miesięcznymi i ma je bez dnia przerwy. Szukam gdzie mogę i zdania są podzielone. Jak zrobić żeby było dobrze.
Czytająca

Napisano: 07 mar 2017, 12:14

Czytająca pisze:No to ja pociągnę temat. Widzę że połowa jest za tym, żeby wliczać, druga żeby nie i co tu robić. Też mam babkę która złożyła wniosek z umowami zlecenia miesięcznymi i ma je bez dnia przerwy. Szukam gdzie mogę i zdania są podzielone. Jak zrobić żeby było dobrze.
Nie robic uzysku.
gopssik

Napisano: 07 mar 2017, 12:16

Mieliśmy trzy tygodnie temu szkolenie. Prowadziła je Pani z ministerstwa i byli także na nim Panowie z SKO i Pani mówiła, że jest zdania aby w takich sytuacjach traktować jako ciągłość Panowie z SKO się z nią zgodzili.
ninka

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x