Uposażenie terapeuty
Uposażenie terapeuty
Proszę mi poradzić --jakiego wynagrodzenia jako terapeuta mogę spodziewać się? Otóż ubiegam sie o pracę w dd i takie zadano mi pytanie. Jestem po wstępnych rozmowach i w piatek ostateczną mam podjąć decyzję. Jaką pensję mogę zaproponować?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Uposażenie terapeuty
Zauważyłam,że od kilku dni ktos zadaje dziwne pytania.Taak jakby ktoś tworzył placówke w ramach jakiegoś stowarzyszenia i podpytywał o różne sprawy.Myle się???
Kasia
Życze wam obyście dziś starały się o pracę?
Widocznie wrosłyście na stałe w swoje role i wydaje się wam, że jestescie nietykale. Zapomniałyście jak obecnie trzeba gimnastykować się aby pracodawca tobie powierzył obowiązki. Jeśli jesteście takimi detektywami jak pedagogami to - wyrazy współczucia dla dzieci, które pozostają pod waszą opieką bo o wychowaniu nie ma mowy - dobrej nocy życzę forumowiczom i odwiedzę inne forum.
Widocznie wrosłyście na stałe w swoje role i wydaje się wam, że jestescie nietykale. Zapomniałyście jak obecnie trzeba gimnastykować się aby pracodawca tobie powierzył obowiązki. Jeśli jesteście takimi detektywami jak pedagogami to - wyrazy współczucia dla dzieci, które pozostają pod waszą opieką bo o wychowaniu nie ma mowy - dobrej nocy życzę forumowiczom i odwiedzę inne forum.
życzę lepszej formy, bo jeśli z Ciebie taki terapeuta jak forumowicz, to brrrrrrrrrrrrrr
)

Jesli nie potrafisz udzielic informacji to dlaczego podejmujesz rozmowę? Jesli cierpisz na bezsennośc to napij się mleka idź spać hi!
~Saba placówki prawie nie mają terapeutów więc raczej trudno pisać o formie zatrudnienia i płacy.
zarabiam jako terapeuta 2450 brutto (do tego dodatek stażowy
i motywacyjny- do 50%)
- zatrudnienie KP 40godz w planie
poza wykształceniem wyższym mgr
posiadam kwalifikacje:
- do terapii indywidualnej
- socjoterapii
- terapii rodzin
i motywacyjny- do 50%)
- zatrudnienie KP 40godz w planie
poza wykształceniem wyższym mgr
posiadam kwalifikacje:
- do terapii indywidualnej
- socjoterapii
- terapii rodzin
Oprócz Uposażenie terapeuty - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
zniszczone okulary wychowawcy
MISTRZOSTWA WOJEWÓDZTWA KUJ -POM
Jak się zachować?
Pracownik socjalny w ŚDS
pracownik socjalny w placówce wielofunkyjnej
proszę wszystkich odwiedzających portal jaki jest u was system nagród?
Nasze domy - zamiast słów.
rozporządzenia dla placówek op-wych
pogrzeb dziecka - koszty!
WOLNE MIEJSCA W PLACÓWCE 0-18 OD PAŹDZIENIKA
organizacja pracy - pilne...
Wykształcenie prac. socj.
dyżury nocne
Rodziny zastępcze
Grupa wsparcia dla rodziców dzieci w placówce opiekuńczo wychowawczej
dokumenty pedagoga