urlop wychow. a dziecko w żłobku?
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: urlop wychow. a dziecko w żłobku?
oj czepiasz sie;-)
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dodatek nie bedzie przyslugiwal jesli kobieta zaprzestala sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem, nie dlatego ze jest w zlobku...jesli uznasz ze to jest zapzrestanie sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem - to nie bedzie sie nalezalo....ale ja bym tak nie uznala,jesli kobieta nie podjela zadnego zatrudnienia
dzięki kb ale mam wątpliwości bo jednak osoba nie pracuje a dziecko 8 godż poza domem to jaka to opieka????????? równie dobrze po pracy w takich samych godzinach opiekuje się dzieckiem?
dokładnie tak to po co do żłobka oddała do przedszkola to jeszcze jakoś tam można by wytłumaczyć ale do żłobka
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale urlop wychowawczy tez nie przysluguje jesli kobieta zaprzestanie sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem:) a jestem pewna ze pracodawca jej tego urlopu z powodu oodania dziecka do zlobku nie zabierze,wiec wy tez nie badzcie takie
mnie by ten zlobek nie interesowal:0 nie teraz, kiedys tak - bo kiedys w ustawie bylo napisane ,ze dodatek nie przysluguje jesli dziecko jest w zlobku albo przedszkolu - tak na darmo tego nie wyrzucili:) chyba jednak nie chodzi o to zeby nie dawac dodatku kobiecie ktora posle dziecko do przedszkola albo do zlobka;-)

posłuchajcie kb ....
a o tym żłobku to ktoś uprzejmy doniósł czy strona sama z wlasnej nieprzymuszonej woli poinformowała ?
a o tym żłobku to ktoś uprzejmy doniósł czy strona sama z wlasnej nieprzymuszonej woli poinformowała ?
Oprócz urlop wychow. a dziecko w żłobku? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
dod z tyt. zamieszkania a orzeczenie, od kiedy przyznać ??
zasiłek okresowy
świadczenie pielęgnacyjne a rodzicielskie
zdo a świadczenie rodzicielskie
Śmierć strony - ZP - decyzja?
prawo do św. piel. na zasiłku macierz.
KOCHANI KOCHANi POMOCY!
do Pana z Sygnity
Świadczenie rodzicielskie przy ZDO
1zł/1zł rozpoczęcie roku
Przyznanie dodatku do ZR – SYGNITY
Zapowiedź wersji Oprogramowania Sygnity
Nienależnie pobrane świadczenia przekazanie