urzad pracy odmowa uznania za osobe bezrobotna

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
monikka iwona

urzad pracy odmowa uznania za osobe bezrobotna

Post autor: monikka iwona »

chciałabym się odwołać od decyzji PUP w uzasadnieniu jest napisane" Z przedłożonych przez Pania dokumentów z dnia ..... zaświadczenia z Policealnej Szkoły Higienistów Stomatologicznych w bydgoszczy, winiak ze w roku szkolnym 2016/17 jest pani słuchaczem 1 semestru tej szkoły nauka odbywa się w systemie stacjonarnym w takim przypadku nie uzyskała pani statusu osoby bezrobotnej " dodam ze chodzi o kuroniówek. pracowałam pól roku poszłam na chorobowe bo byłam w ciąży i po okresie macierzyńskiego mnie zwolnili> do tego pobieram rentę która tez mam do końca listopada czemu jeszcze nie wiem ale się dowiem> dopisze ze się uczę :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
OOOOOps

Re: urzad pracy odmowa uznania za osobe bezrobotna

Post autor: OOOOOps »

Przepraszam, ale to jest jakieś pytanie o pozwolenie, czy tylko informacja?
Jeśli informacja, to dziękuję.
Jeśli pytanie o pozwolenie, to chyba coś nie tak. Osoba pełnoletnia ( w dodatku sprawująca opiekę nad innym człowiekiem) sama podejmuje decyzje i ponosi ich konsekwencję.
ODPOWIEDZ