utrata dochodu z zagranicy z roku 2017

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
TOTKO
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

utrata dochodu z zagranicy z roku 2017

Post autor: TOTKO »

proszę o pomoc - w rozporządzeniu Fa jest zapis- dokument, w tym oświadczenie, określający datę utraty dochodu oraz wysokość i rodzaj utraconego dochodu; Jestem w posiadaniu zaświadczenia z urzędu skarbowego z kwotą dochodu z zagranicy z 2017r., mam również tabelę rozliczeniową z biura rachunkowego wskazującą na okres uzyskanego i utraconego dochodu poza granicami kraju . Brak jest dokumentu potwierdzającego rodzaj utraconego dochodu. Czy muszę mieć koniecznie dokument zagraniczny tłumaczony przez tłumacza przysięgłego, czy wystarczy oświadczenie Pani pod odpowiedzialnością karną.
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Re: utrata dochodu z zagranicy z roku 2017

Post autor: Korowiow »

No skoro jest "w tym oświadczenie" to nie widzę żadnej konieczności tłumaczenia oryginału.
TOTKO
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: TOTKO »

Nie mam dokumentu zagranicznego określającego z czego był ten dochód. Petentka twierdzi, że był to zasiłek dla bezrobotnych. Czy ma tylko oświadczyć? Plisss...
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

Jak jest pewna, to niech oświadcza.
ODPOWIEDZ