uwagi do programu 500+ - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 sty 2016, 10:45

Witam
Piszcie proszę swoje uwagi do programu 500+ a zwłaszcza o naszych żałosnych wynagrodzeniach w porównaniu do pieniędzy jakie będziemy wypłacać, o głupocie nie wliczania 500 do dochodu i o wszystkich Waszych bolączkach.....
Zapewne większość z Was pomyśli że to nic nie da ale wg mnie warto próbować:)

rodzina500plus@kprm.gov.pl
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 19 sty 2016, 11:00

Przychylam się...

P.S. Ja juz napisałm cztery razy
*Ilona

Napisano: 19 sty 2016, 11:08

Sama jestem matką dwojga dzieci. Dla 500 zł nie urodzę trzeciego. Ponadto jestem tak przerażona tym bezgranicznie durnym pomysłem na rozdawnictwo pieniędzy, że swojego zgorszenie nie potrafię ubrać w słowa, które nadawałyby się do publikacji...
kli

Napisano: 19 sty 2016, 11:13

Ja już napisałam
o tym że jak zmieniliby okres zasiłkowy do 500plus np. na kwiecień - wtedy dochód nie z roku bazowego ale za ostatni miesiąc to pracownicy świadczeń rodzinnych mogliby zarabiać więcej nie potrzeba by zatrudniać tak dużo dodatkowych osób

o tym że koniecznie wliczać to świadczenie do pomocy społecznej i śr, stypendium soc.

o tym że wliczanie dochodu uzyskanego i utracone jest kolejną porażką nikt nie zdaje sobie sprawy ile papierów trzeba gromadzić

o niesprawiedliwości z przyjmowania dochodu deklarowanego z ryczałtu i inne

też zachęcam piszcie
tereska1ff

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem