dochód wyszedł 762.26 zł, a do przyznania było 118+ 89 oraz 100 na rozpoczęcie roku szkolnego. Nie liczyłam tego ręcznie ale wydaje mi sie że jednak do wypłaty bedzie miesięcznie wiecej niz 20 złTom. pisze:to normalny wniosek o ZR, rejestrujesz jak każdy inny. Skoro wyszła odmowa to widać musi być odmowa.
ale to 762.26 to jest na osobe ? czy rodzine ? dochod rodziny pzrekracza kryterium dla tej rodziny o kwotę niższa niz to co mogloby byc placone - czyli 118 + 89 + 8, 33 = 215,33 ? jesli to 4-osobowa rodzina a ten dochod co podalas to na osobe ( a chyba tak bo inaczej kwalifikowaliby sie normalnie:D) to ich dochod wynosi 3049,04 a kryterium tylko 2696 , wiec przekroczenie jest wyzsze nic wyliczone zgodnie z art. 5 ust. 3b swiadczenia i nie ma od czego odjac przekroczenia:) wiec odnmowamok pisze:dochód wyszedł 762.26 zł, a do przyznania było 118+ 89 oraz 100 na rozpoczęcie roku szkolnego. Nie liczyłam tego ręcznie ale wydaje mi sie że jednak do wypłaty bedzie miesięcznie wiecej niz 20 złTom. pisze:to normalny wniosek o ZR, rejestrujesz jak każdy inny. Skoro wyszła odmowa to widać musi być odmowa.