Uzyskanie dochodu
Uzyskanie dochodu
Osoba złożyła wniosek, podjęła pracę od 13 kwietnia tego roku, wniosek przyjęłam i przyznaję świadczenie wychowawcze a zaświadczenie o osiągniętym dochodzie przyniesie mi w czerwcu za maj i jeżeli dochód przekroczy to od czerwca nie będzie się należeć dobrze myślę??
Re: Uzyskanie dochodu
I tak i nIe. To zależy od ustaleń. Jeżeli dochód za następny miesiąc od uzyskania tj. za maj zostanie osiągnięty w czerwcu ( tzn. zapłacony w czerwcu) to należy od lipca wstrzymać. Jeżeli dochód za maj zostanie osiągnięty w maju (zapłacony w maju) to rzeczywiście należny wstrzymać od czerwca.
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Uzyskanie dochodu
bardzo dobrzezuzka pisze:Osoba złożyła wniosek, podjęła pracę od 13 kwietnia tego roku, wniosek przyjęłam i przyznaję świadczenie wychowawcze a zaświadczenie o osiągniętym dochodzie przyniesie mi w czerwcu za maj i jeżeli dochód przekroczy to od czerwca nie będzie się należeć dobrze myślę??
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz Uzyskanie dochodu - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
metryczka 500+
p. Tomek
Pytania poprzez Empatie
decyzja 2 w 1
Koordynacja 500+
przelewy generenowane
i matka i ojciec złozyli
Do PANA TOMKA
Czy ROPS?
Zagmatwane POMOCY
Do p. Tomka SYGNITY