uzyskanie zatrudnienia
uzyskanie zatrudnienia
czy przy uzyskaniu zatrudnienia wymagacie od strony pobierającej świadczenia rodzinne zaświadczenia od pracodawcy? czy strona sama może złożyć oświadczenie o uzyskanym dochodzie? pilnie proszę o podpowiedź
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: uzyskanie zatrudnienia
u nas zaświadczenie
uzysk bierzecie tylko z pierwszej umowy która jest najczęściej na okres próbny na trzy miesiące?, czy z każdej kolejnej czyli utrata z umowy na okres próbny, uzysk z umowy na czas określony, utrata z umowy na czas określony i uzysk z umowy na czas nieokreślony. Bardzo skomplikowane a jeszcze bardziej w praktyce, bo trzeba rozdzielać dochody z pitów, bo przecież pracodawca daje wszystko na jednym. Ja robię na razie z pierwszej tylko bo najczęściej w świadectwie pracy jest od pierwszej do ostatniej, ale po ostatnim szkoleniu i po zmianie przepisów w kodeksie pracy zwątpiłam czy to dobrze robię. Powiedzcie proszę jak to praktykujecie u siebie.
Tom, czy jeżeli mam oświadczenie strony o dochodzie uzyskanym będzie to błąd? Strona roszczeniowa bardzo, przyniosła oświadczenie i powiedziała że nie dostarczy zaświadczenia od pracodawcy bo ma z nim utrudniony kontakt
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
ustawa wskazuje, kiedy można przyjąć oswiadczenie, uzysku tam nie ma
Oprócz uzyskanie zatrudnienia - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Koordynacja wyszła jak szydło z worka
Do sygnity, dochody
do elmera kb i nnnych: umowy o pracę kolejne a uzysk
wyrok sądowy - zasiłek pielęgnacyjny
zmiana miejsca zamieszkania
szo- bardzo was prosze o pmoc
pole
ZDO -zgon
dochód
proszę o pomoc:)
zł za zł np dojazdy różne kwoty świadczeń w poszczególnych m
działalność gospodarcza a urlop wychowawczy
rozpoczęcie roku szkolnego rocznik 2011r.
pytanko
Wzrost liczby świadczeń
zgon a śp