Upewnijcie mnie proszę bo mam dziwoląga. Kobieta zgłasza dochód uzyskany. Umowa o pracę od września 2014 r. do sierpnia 2015 r. Zaświadczenie za październik. Ale… W zaświadczeniu napis, że nie osiągnęła dochodu bo nie prowadziła wykładów. Kobieta pracuje w szkole. Umowy dostała na rok. Dochody osiągnie tylko w grudniu i styczniu. Co zrobić? Wziąć pod uwagę tylko zaświadczenie za październik i więcej nic nie wymagać? Czy powinna przynieść za styczeń skoro uzyska dochody w grudniu?
za październik .. na pewno jest to umowa o pracę ?? mi to wygląda na dzieło ( wykłady )
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Przyjmujesz dochód za październik czyli 0,00zł. Ja kiedyś otrzymałam informacje z ministerstwa ze zero też jest dochodem i "doliczamy" je normalnie jak każdy inny dochód. Nie ma znaczenia ze w listopadzie, grudniu już coś było przyjmujesz 0 i tyle