Przydatne informacje o demo oprogramowania 500+ - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 5    [ Posty: 42 ]

Napisano: 09 mar 2016, 15:10

2) Panie Tomku czy jest możliwość wstawienia znacznika który umożliwi wstawianie na decyzji do świadczeń wychowawczych kwot i okresu za niepełny miesiąc.

Obecnie program wstawia: przyznać świadczenie wychowawcze na okres np. 01-04-2016 r. do 06-06-2016 r. w kwocie 500 zł miesięcznie.

Trzeba ręcznie poprawiać: na okres od 01-04-2016 r. do 31-05-2016 r. w kwocie 500 zł miesięcznie i od 01-06-2016 r. do 06-06-2016 r. w kwocie .....(niepełnej)

3) przy wprowadzeniu wniosku na dwoje dzieci i zaznaczeniu opcji że na pierwsze dziecko też, w sytuacji przekroczenia dochodu, program robi decyzję odmowną, a przecież na drugie dziecko powinno przyznać!!!
jula2

Napisano: 09 mar 2016, 15:49

jula2 pisze:2) Panie Tomku czy jest możliwość wstawienia znacznika który umożliwi wstawianie na decyzji do świadczeń wychowawczych kwot i okresu za niepełny miesiąc.
W szablonie wydruku decyzji przyznającej można odnaleźć

Postanawiam przyznać: <CZERWONY_ZNACZNIK>

Wejść do czerwonego znacznika i zmienić tam do postaci:
<OPIS_SWIADCZENIA> dla <BIORCA_IMIE> <BIORCA_NAZWISKO> <OKRESY_KWOT>

i powinno być OK.

a gdzie 1) ? :D
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 mar 2016, 23:44

Zależałoby mi na personalizacji programów dla naszego ops. W nagłówku programu jest taka grafika z ludźmi i takim dzidziem pod ręcznikiem. Zamiast niej chcielibyśmy wstawić tam zdjęcie naszego opsa. Wydaje mi się, że ta grafika jest na dysku. Czy informatyk mógłby podmienić nam ją, gdyby wiedział, gdzie ma to zrobić?
mądra Jola

Napisano: 10 mar 2016, 11:54

mądra Jola pisze:Zależałoby mi na personalizacji programów dla naszego ops. W nagłówku programu jest taka grafika z ludźmi i takim dzidziem pod ręcznikiem. Zamiast niej chcielibyśmy wstawić tam zdjęcie naszego opsa. Wydaje mi się, że ta grafika jest na dysku. Czy informatyk mógłby podmienić nam ją, gdyby wiedział, gdzie ma to zrobić?
Cieszę się że tylko takie problemy macie :D
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 mar 2016, 14:41

Chcę otworzyć za pomocą Javy wyskakuje hasło:failed to validate certificate. The application will be not executed.
Why????
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 10 mar 2016, 15:08

82gocha pisze:Chcę otworzyć za pomocą Javy wyskakuje hasło:failed to validate certificate. The application will be not executed.
Why????
A nie masz przypadkiem cofniętej daty systemowej?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 mar 2016, 16:23

a MIAŁAM....:)
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 11 mar 2016, 13:57

SYGNITY pisze:
mądra Jola pisze:Zależałoby mi na personalizacji programów dla naszego ops. W nagłówku programu jest taka grafika z ludźmi i takim dzidziem pod ręcznikiem. Zamiast niej chcielibyśmy wstawić tam zdjęcie naszego opsa. Wydaje mi się, że ta grafika jest na dysku. Czy informatyk mógłby podmienić nam ją, gdyby wiedział, gdzie ma to zrobić?
Cieszę się że tylko takie problemy macie :D
No super! A jest rozwiązanie?
BTW. Nie tylko takie mamy. Mamy program, od obsługi którego panie robią się zielone na twarzy, i chcemy na Wasz zmienić.

A przy okazji. Ludzie wpisują prawdziwe (najczęściej własne) nry PESEL. Nie róbcie tego, bo ktoś to jeszcze wykorzysta przeciw Wam, np. weźmie kredyt lub "odzyska" hasło do maila. Warto skorzystać z generatora PESEL.
mądra Jola

Napisano: 11 mar 2016, 14:01

82gocha pisze:No super! A jest rozwiązanie?BTW. Nie tylko takie mamy. Mamy program, od obsługi którego panie robią się zielone na twarzy, i chcemy na Wasz zmienić.
Miło mi to słyszeć. Jak już zamówicie licencję i zainstalujecie nasz program, to proszę napiszcie na nas zgłoszenie i załączcie rysunek jaki chcielibyście mieć. pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 12 mar 2016, 9:35

Pracujemy od wielu lat na programie Sygnity zarówno w Pomocy Społecznej jak i świadczenia rodzinne, FA jesteśmy bardzo zadowoleni zamówiliśmy już licencje na świadczenia wychowawcze. Ja mam inna uwagę do Tomka jest informacja o szkoleniach organizowanych przez Sygnity ale są to szkolenia płatne i to dużo dlaczego? inne firmy oferujące oprogramowania robią szkolenia bezpłatne
elAxx
Praktykant
Od: 10 mar 2016, 19:13
Zajmuję się:

Strona 2 z 5    [ Posty: 42 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x