osoba złożyła wniosek o podwyższony dodatek i zaznaczyła że kocioł na paliwa stałe zasilane węglem lub paliwami weglopochodnymi, w raporcie CEEB jest złożona deklaracja ale brak jest rodzaju stosowanego paliwa stałego...
CO W TAKIM PRZYPADKU ?
w CEEB złożona deklraracja ale brak informacji o rodzaju stosowanego paliwa stałego
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
Re: w CEEB złożona deklraracja ale brak informacji o rodzaju stosowanego paliwa stałego
Mam pełno takich deklaracji, przyjmuje że skoro jest kocioł na paliwo stałe to palą pewnie czym się da, m.in. węglem
-
- Praktykant
- Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dobry start, świadczenia wychowawcze, dodatek mieszkaniowy, karta dużej rodziny, dodatek energetyczny
- Kontakt:
Re: w CEEB złożona deklraracja ale brak informacji o rodzaju stosowanego paliwa stałego
A ja wysyłam taką osobę do urzędu w celu złożenia korekty deklaracji.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
A da się złożyć korektę deklaracji? bo z tego co osoby tu pisały na forum to że to się nie da
-
- Stażysta
- Zajmuję się: SW/SR/FA
- Kontakt:
u mnie tez składają korektę
-
- Referent
- Zajmuję się: FA DM DE
- Kontakt:
Napiszcie proszę, czy te korekty przechodzą złożone w urzędzie, czy klienci sami muszą je zrobić przez internet??? 

Oprócz w CEEB złożona deklraracja ale brak informacji o rodzaju stosowanego paliwa stałego - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Wniosek
Odpowiedzi z ZUS
Decyzje odmowne
Wyliczenie DO złotówka za złotówkę
bloki spółdzielcze opalane węglem
ZUS OK-WUD
ZUS OK-WUD czy Z1 Z1p?
kod 1900 z zus
pit.39
Błędy w ZUS - komunikat
MF problem z danymi
Składka zdrowotna pracownik młodociany